Kļuvusi par bērnu un pusaudžu atbalsta centra Nāc līdzi! valdes priekšsēdētāju, GUNITA SKUDRIŅA sev un draugiem skaļi atzinās, ka vēlas izmēģināt prasmes arī citā jomā.

Viņa ar māsu Agnesi un vēl dažiem domubiedriem pārskatāmā nākotnē vēlas izveidot netradicionālās medicīnas un skaistumkopšanas centru, kurā izmantos ezoteriskas zināšanas. 

Centrā Nāc līdzi! darbojies kopš 2006. gada. Vēl nesen biji dienas centra vadītāja, nu esi arī valdes priekšsēdētāja, bet ko darīji pirms tam, kāds ir tavs dzīves ceļš?


– Ģimenē esmu vecākais bērns, tādēļ bieži pieskatīju brāli Ēriku un māsu Agnesi. Atceros, kā reiz buntojos, kad vecāki teica, ka varēšu iet uz kino viena, bet realitāte bija tāda, ka vajadzēja doties kopā ar mazajiem. Tad principa pēc iespītējos un negāju vispār. Tagad man, protams, kauns par šādu rīcību, tomēr toreiz jutos tieši tā, jo trūka iespēju pabūt vienai. Savukārt tagad, kad visi esam pieauguši, mums ir tradīcija svētdienās pulcēties vecāku mājās, kur mamma pasniedz garšīgas pusdienas. Arī ikdienā man ir svarīgi zināt, kā viņai un tētim klājas, bieži sazvanos ar māsu Agnesīti, retāk – ar brāli Ēriku. Mums ģimenē ļoti būtisks palīdzēšanas princips. Mammu Ventspilī pazīst kā garšīgu kūku cepēju, un mēs ar māsu bieži viņai palīdzam. Ir bijis tā, ka uzlieku pulksteni, lai agrāk pieceltos un aizbrauktu palīgos, bet aizguļos un tad pašai ir lieli sirdsapziņas pārmetumi, lai gan mamma saprot un nepārmet.

Visu interviju lasi šodienas laikrakstā „Ventas Balss”!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: