No šodienas Kurzemes reģionālā televīzija pārtrauc savus raidījumus Lattelekom virszemes televīzijas testa režīmā un turpinās raidīt Virszemes apraidē kanālā LTV 7.

Darba dienu rītos, pusdienlaikā un vakarā, kā arī sestdienu vakaros, kad tiks pārraidīts nedēļas notikumu apskats. Ventspils ziņas tiks pārraidītas darbadienās rīta atkārtojumos no 7.00 līdz 7.30, dienas atkārtojumos no 12.30 līdz 13.00, bet vakara programmas tiks piedāvātas no 22.10 līdz 22.40. Savukārt sestdienās skatītājiem sadarbībā ar vietējām televīzijām tiks piedāvāts Kurzemes nedēļas notikumu apskats no 19.30 līdz 20.00.


Kurzemes Televīziju LTV 7 kanālā varēs redzēt tikai Virszemes televīzijā, satelīttelevīzijas skatītāji reģionālos raidījumus neredzēs. Lai Kurzemes Televīzija būtu biežāk redzama ne tikai Virszemes apraidē, bet arī kabeļtīklos, turpinās pārrunas ar kabeļtelevīzijas operatoru SkaTVis, kas darbojas Ventspils pilsētā.

Šobrīd ciparu TV apraides tīkls Latvijā sadalīts astoņās apraides zonās, līdz ar to katra reģionālā televīzija būs redzama tikai savā apraides reģionā. Kurzemē reģionālās televīzijas ir divas, tāpēc Ventspils un Liepājas televīzijas darbosies katra savā apraides zonā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: