Pašvaldības SIA Ventspils siltums izsludinājusi iepirkumus par jaunu centralizētu siltumtīklu būvniecību un būvuzraudzības pakalpojuma nodrošināšanu.

Siltumtīklu būvniecības iepirkums sastāv no divām daļām. Pirmā iepirkuma daļa paredz jaunas siltumtrases būvniecību 121 m garumā posmā no Rīgas ielas līdz Vasarnīcu ielai. Otrā iepirkuma daļa – jaunu siltumtrašu būvniecību 244 m kopgarumā Ūdens ielā 6, Kuldīgas ielā 13 un Strazdu ielā 5. Tāpat arī plānota siltumtīklu maģistrāles būvniecība no Vidumupītes pieslēguma līdz Lāčplēša ielas pieslēgumam. Šīs siltumtrases posms būs 286 m garumā.

Jaunu siltumtrašu būvniecība tiks veikta ar Kohēzijas fonda līdzfinansējumu 40% apmērā no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām. Kopējās projekta Centralizētu siltumtīklu būvniecība Ventspils pilsētā, nr. 4.3.1.0/18/A/012, izmaksas ir 1 323 925,91 eiro.

Abiem izsludinātajiem iepirkumiem – gan par siltumtrašu būvniecību, gan par būvuzraudzības nodrošināšanu – piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir šā gada 1. marts. Plašāk par iepirkumiem var uzzināt pašvaldības SIA Ventspils siltums mājaslapā: ventspilssiltums.lv/lv/iepirkumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: