Aizvadītajā gadā Ventspils pašvaldības policija par vandalisma veikšanu pilsētā aizturējusi kopumā sešas personu grupas, kuru vidū bija 43 nepilngadīgie, žurnālistiem stāstīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Pēdējā vandaļu grupa, kurā darbojušies deviņi pusaudži vecumā no 12 līdz 16 gadiem, aizturēta 26. decembrī. Jaunieši pludmales akvaparkā, Enkuru parkā un Riņķu ielas teritorijā demolēja apgaismes laternas, elektrosadales skapjus un atkritumu urnas.

Lembergs minēja, ka vidēji aizturētajās vandaļu grupas darbojušies septiņi cilvēki.

Pilsētas mērs aicina vecākus vairāk pieskatīt savus bērnus, lai vecāku radītās vērtības pilsētā neizdemolētu pašu bērni.

Kopumā Ventspils pašvaldības policija aizvadītajā gadā saņēmusi 5000 uzsaukumu, aizturot 101 personu.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    Opaps 04.01.2019, 22:50:19

    Pasūtiet EU direktīvas uz sūdu podu. Vajag darīt ,ka 50 gadus iepriekš, sadot pa purnu tā, ka viņš kādu nedēļu var neradisies uz ielas. Lieta ir atrisināta. Vai tas absurds , ka dēls nostuči tēvu par pērienu par tēmu, dabū admisritāvo sodu . vai tas nav kas tāds kāzus ? KUR MĒS EJAM ? Pedarasti, mums normāliem , nosaka , ka mums nodarboties ar sex! vai tas nav absurds ??Savā laikā 14 gadu vecumā no sava'tēva pa dirsu , tā , ka nākošajā dienā nevarēju pasēdēt, bet tā bija par 'tēmu , varēju noslīkt. Pareizi darīja.

  • -1
    Pink 07.01.2019, 08:26:56

    Jā, par to tēva nostučīšanu piekrītu. Pilnīgs absurds, ka bērns izsaucu policiju par to, ka dabūjis pelnītu pērienu. Bērni galīgi palaidušies mūsdienās, zin tik savas "tiesības", ne pienākumus.
    Bet kurā brīdī kāds Jums nosaka, kā ar seksu nodarboties?? :D Pats nemākat, ka no citiem jāskatās vai kā?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: