Pateicoties Ventspils jauno vecāku ieteikumiem, vairākās pilsētas vietās tiek uzstādītas jaunas dubultās šūpoles, kurās vienlaikus var šūpoties vecāki un bērns.  

Jaunās dubultās šūpoles atradīsies Reņķa dārzā, rotaļu laukumā “Brīnumzeme” un Pārventas daudzdzīvokļu nama pagalmā Usmas ielā 16.

Tieši šāda tipa šūpoles jau tika uzstādītas 2016. gadā Ventspils pludmalē, kur tās ir novērtējuši jau tūkstošiem cilvēku. Mazo un lielo ventspilnieku tik ļoti iemīļotās šūpoles pie mums atceļojušas no ASV, kur arī aizgūta idejai, noskatot to interneta vidē.

Ventspils pilsētas pašvaldības programmā “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta”, dubultās šūpoles uzstādītas jau četrās vietās – divas Ventspils kreisā krasta Bērnu pilsētiņā, Pārventas bērnu parkā "Fantāzija" un pilsētas centrālajā pludmalē.

Domājot par pašiem mazākajiem ventspilniekiem, Ventspils pilsētas pašvaldība ik gadu papildina rotaļu laukumus, kā arī abas bērnu pilsētiņas ir aprīkotas ar triecienabsorbējošo gumijas segumu, kas rotaļāšanos bērniem padara daudz drošāku un ļauj izvairīties no traumām. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: