Laika posmā no šī gada 5. oktobra plkst. 6.30 līdz 8. oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma 14 izsaukumus – piecus uz ugunsgrēku dzēšanu, septiņus uz glābšanas darbiem, bet divi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Sestdien ap plkst. 16.30 saņemts izsaukums uz Ventspils novada Tārgales pagastu, kur mežā bija apmaldījušies divi cilvēki. Kopā ar Valsts policijas pārstāvjiem, izmantojot automašīnas skaņas signālus, cilvēki tika atrasti, bet, tā kā tie atradās pretējā upes krastā un nebija atrodami piebraucamie ceļi, tad abi cilvēki, izmantojot glābšanas dēli, tika pārcelti uz upes otru krastu.

Nedēļas nogalē ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Ventspils novada Tārgales pagastā, kur no koka tika nocelts kaķis un Ventspils novadā uz autoceļa Ventspils-Kuldīga, kur pēc autoavārijas bija nepieciešams atvienot akumulatoru un sakārtot ceļa braucamo daļu.

Visā Latvijā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 93 izsaukumus – 42 uz ugunsgrēku dzēšanu un 36 uz glābšanas darbiem, bet 15 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    prof.Preobraženskis. 08.10.2018, 13:27:59

    Kad vienreiz izbeigs tērēt nodokļu maksātāju naudu,ceļot no kokiem kaķus?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: