Vakar ap plkst.18.40 aplaupīts juveliera izstrādājumu veikals Aleksandra ielā, veikala "Maxima" ēkā.

Trīs maskās ģērbušās personas iegājušas veikalā un, sasienot pārdevēju, veikušas laupīšanu. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, apmeklētāju veikalā tobrīd neesot bijis.

Nekavējoties piesaistīti Ventspils un Liepājas iecirkņa policijas spēki, lai aizturētu noziedzniekus. Piefiksēta automašīna, ar kuru, iespējams, pārvietojās laupītāji.

Ap plkst.20.20 jau Liepājas pusē, Grobiņas novada Medzes pagastā, uz autoceļa Ventspils-Grobiņa policijas Satiksmes uzraudzības rotas auto patruļa apstādinājusi automašīnu "BMW". Tās vadītājs pēc dokumentu uzrādīšanas strauji sācis automašīnas kustību un centies aizbēgt. Pakaļdzīšanos sākušas vairākas Satiksmes uzraudzības rotas auto patruļas.

Bēgšanas laikā uz ceļa Grobiņa-Bārta pie Dubeņiem automašīna "BMW" avarējusi. Notikuma vietā aizturēts automašīnas pasažieris - 1980.gadā dzimis Lietuvas pilsonis, bet vēl divām personām no notikuma vietas izdevies aizbēgt. Apskatot automašīnas salonu, atrasti arī lietiskie pierādījumi. Turpinās izmeklēšana, par kuras rezultātiem policija informēs.

Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176.panta 3.daļas. Informācija par veikalam nodarītajiem materiālajiem zaudējumiem vēl tiek precizēta.

LETA

Vairāk lasi rītdienas laikrakstā "Ventas Balss"!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: