Šajā nedēļas nogalē, no 27. līdz 29. jūlijam, jauniešu ielu sporta un kultūras festivāla “Ghetto Games 2018” laikā satiksmei tiks slēgta daļa Lielā prospekta, tāpēc sabiedriskā transporta pasažieriem jārēķinās ar izmaiņām autobusu kustībā, kā arī iespējamo autobusu kavēšanos.

Laikā no piektdienas, 27. jūlija, plkst.7 rītā līdz pirmdienas, 30. jūlija, plkst.7 rītā satiksmei būs slēgts Lielais prospekts no Kuldīgas ielas līdz Aleksandra ielai. Šajā posmā kursējošo autobusu kustības ceļš tiks novirzīts pa Jūras un Aleksandra ielu. Autobusu pietura “Olimpiskais centrs” abos virzienos tiks apkalpota, un autobusu kustības laiki nemainīsies.

Laikā no piektdienas, 27. jūlija, plkst. 18 līdz pirmdienas, 30. jūlija, plkst. 7 rītā satiksmei tiks slēgts arī otrs Lielā prospekta posms - no Ganību ielas līdz Kuldīgas ielai.

Minētā iemesla dēļ maršruta autobusu Nr.5, 6,10, 20, 22, 23 kustības ceļš virzienā no Inženieru ielas uz centru tiks novirzīts pa Saules un Jūras ielu, kā arī netiks apkalpota autobusu pietura “Dzintarjūra” (tuvākā pietura “Swedbanka”), bet maršrutu autobusu Nr.3, 4, 21 kustības ceļi virzienā uz Gāliņciemu tiks novirzīti pa Ganību ielu un Inženieru ielu līdz Zvaigžņu ielai (tālāk kā parasti). Netiks apkalpotas pieturas “Lielais laukums” un “Reņķa dārzs” virzienā uz Gāliņciemu. Tuvākā pietura “Ganību iela”.

Šajā laikā tiek mainīts arī kustības ceļš maršrutiem Nr.9 un Nr.13, kā arī starppilsētu maršrutiem uz Kuldīgu un Liepāju, novirzot tos pa Ganību, Inženieru un pēc tam pa Zvaigžņu ielu. Tā kā pietura “Lielais laukums” netiks apkalpota, arī šajos maršrutos tuvākā pietura – “Ganību iela”.

Atgādinām, ka piektdienas un sestdienas vakaros autobuss maršrutā Nr.22 kursē ilgāk nekā citās dienās. Sīkāka informācija par autobusa kustības laikiem atrodama pieturās, kā arī www.ventspilsreiss.lv.

Ventspils reiss atvainojas par sagādātājām neērtībām un vēl patīkamus braucienus!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: