Jau 17. sezonu iznākusi vasaras tūrisma avīze, kura šogad publicēta jaunā formātā, tās mērķis ir lasītājus iepazīstināt ar šīs vasaras populārākajiem pasākumiem Ventspils pilsētā.

 

Šogad pavasara un vasaras tūrisma avīzes papildina viena otru – tās iespējams izmantot kopā, lai iepazīstinātu pilsētas viesus ar desmit iemesliem, kādēļ apmeklēt Ventspili.

Lai radītu vērtīgu tūrisma objektu un notikumu informatīvo balansu, pavasara tūrisma avīzē bija pieejama informācija ar 10 lieliskiem iemesliem, kādēļ braukt uz Ventspili, akcentu vēršot uz populārākajiem tūrisma objektiem, kuri atzīmēti kartē, lai tos būtu ērti apmeklēt gan braukājot ar velosipēdu, gan ejot pastaigā. Vasaras avīzē pieejama plaša pasākumu un atpūtas iespēju programma.

Ventspils jaunā tūrisma avīze izdota piecās valodās un teju 314 000 eksemplāros, kas izdoti latviešu, krievu, lietuviešu, igauņu un angļu valodā. Papildus kā bezmaksas pielikumu lasītāji Ventspils vasaras skaistāko pasākumu tūrisma avīzi 260000 eksemplāros dažādās valodās drukātu saņems līdz ar presi laikrakstos Diena; Neatkarīgā Rīta Avīze; Latvijas Avīze; Privātā Dzīve, Kurzemes vārds, Subbota; MK Latvija, Vesti segodna, kā arī igauņu Postimees un lietuviešu Lietuvos Rytas.

Avīzē publicēti 2017. gada ēdināšanas un naktsmītņu konkursa uzvarētāji, bet atvērumā izvietota plaša pilsētas karte, kurā atzīmēti visu pasākumu norises vietas, bezvadu interneta piekļuves vietas (Ventspils quest un Lattelecom free), iezīmēti veloceliņu maršruti, kā arī autobusu kustības saraksts ar cenām un laikiem maršrutā Ventspils – Rīga – Ventspils. Kā jaunums šogad īpaši izcelta jaunā Būšnieka ezera taka, gājēju laipa un veselības taka.

Vasaras tūrisma sezonas laikā skaistākie un apmeklētākie pasākumi būs Jūras svētki (14. jūlijs), Baltijas jūras reģionu motobraucēju salidojums Kurland Bike Meet (20. - 22. jūlijs); Smilšu skulptūru simpozijs (28. jūlijs); Ghetto Games (27. - 29. jūlijs); Pilsētas svētki (3. - 5. augusts); Salūts Ostas ielas promenādē (4. augusts); Ventspils nūjošanas festivāls (11. augusts), iedzīvotāju un viesu vidū īpašu uzmanību arī izpelnījusies Piektdienas vakara pastaiga (24. augusts).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: