No 19. jūnija Sarkanmuižas dambī tiek veikti braucamās daļas remontdarbi joslā, pa kuru notiek kustība virzienā uz pilsētas centru.

Minētā iemesla dēļ sabiedriskā transporta kustība tiks novirzīta pa Lielo prospektu un Brīvības ielu, un netiks apkalpotas autobusu pieturas "Lāčplēša iela" nobraucot no tilta un "Bērnudārzs "Saulīte"" virzienā uz centru. Pietura "Lāčplēša iela" tiek pārcelta uz pieturu "Vidumupīte" ("Elvi") Lielajā prospektā, savukārt pietura "Bērnudārzs "Saulīte"" – uz pagaidu pieturu Brīvības ielā pie bērnudārza "Saulīte".

Lasi vēl

Komentāri (16)

  • 0
    еs 20.06.2018, 11:34:40

    Līdz kādam datumam turpināsies remontdarbi?

  • -2
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 25.06.2018, 12:41:24

    Projekta Plūdu riska samazināšanas pasākumi Ventspils pilsētā, lietusūdens kolektora pārbūve no Sarkanmuižas dambja un Brīvības ielas krustojumā būvdarbi tiks veikti visu vasaru, līdz septembrim.

  • -2
    Pilsēta 20.06.2018, 12:01:04

    VR kā parasti savu uzdevumu augstumos. 20 datumā paziņo, ka izmaiņas no 19 datuma. Vakar no rīta braucot no pārventas uz pilsētu jau sabijos, ka iekāpu nepareizajā autobusā, jo braucot no tilta busiņš brauca taisni nevis, kā ierasts pa labi.
    Bet maratona dienā pat šoferi nezināja kad sāks kursēt pēc grafika. Un par to, ka tika atcelti vairāki 6 maršruta reizi nekur netika paziņots.

  • -3
    Mimmīte 20.06.2018, 13:00:07

    Nopērc Mersi un vālē!Nekādi maršruti,nekādi paziņojumi!Ja nav ko ēst ,ēd sviestmaizi ar lasi!!!

  • -4
    P SIA "Ventspils reiss" 20.06.2018, 23:47:57

    Nevajag šūmēties nevietā. Es jau pagājušajā nedēļā pieturā redzēju info, ka busini nebrauks pa Sarkanmuižas dambi. Pietjrā pie Brīvības ielas pat trīs vietās brīdinājums pielipināts. Taisni jāsmejas. Arī internetā info bija un avīzē. Ja dzīvo mucā un pa spundi barojies, tad pats esi vainīgs, ka atpaliec no dzīves. Bet kas attiecas uz maratona dienu, tad šoferi jau nu točno nevar zināt, kad finišēs pēdējais skrējs. Grūti saprast, kam pārmetumi domāti. Laikam Pilsēta ir renovētas infrastruktūras un veselīga dzīvesveida nīdējs.

  • -3
    Ventspilsreiss 21.06.2018, 09:51:31

    Komentārs par to, ka informācija izplatīta tikai 20. jūnijā neatbilst patiesībai.
    Autobusu pieturās informācija par autobusu kustības ceļa maiņu un norādēm par tuvākajām pieturām (pievienota karte), kā arī brīdinājums par pieturu slēgšanu tika izvietots 14. jūnijā. Pašvaldības SIA “Ventspils reiss” mājaslapā pirmreizējā informācija tika ievietota 15. jūnijā un papildināta – 18. jūnijā. Atkārtota informācija pieturās tika izlikta 19. jūnijā.
    Izmaiņas autobusu kustības ceļos veiktas saskaņā ar būvdarbu veicēja pieprasījumu, kas savukārt sludinājumu par izmaiņām satiksmē un sabiedriskā transporta novirzīšanu pa Lielo prospektu laikrakstā “Ventas Balss” ievietoja 13.jūnijā.
    Arī par sabiedriskā transporta kavēšanos un būtiskiem satiksmes ierobežojumiem Ventspils maratona laikā informācija tika izplatīta laikus, izmantojot dažādus informācijas avotus un saskaņā ar organizatoru plānoto pasākuma trasi, norises laiku un satiksmes kustības shēmu.
    Atvainojamies par sagādātājām neērtībām.

  • 0
    Kàpèce 21.06.2018, 14:21:32

    Nu var dirst(atvainojos) Ventspils Reiss!!Kur un kàda informàcija bij Ventas Balsì?Péc piedzìvotà 19.jùnija rìtà,kad pa galvu,pa kaklu nácás skriet uz nákošo pieturu,nokavějot darbu,atnákot màjàs no pirmá lídz pèdèjam burtam izlasìju pédéjos desmit avìźu nummurus,kur pa pusi lapas 18.jùn. bij dižośanás par kártéjo Reisam piešķirto platìna balvu,lùk,tas gan bija.Kas attiecas par informàciju pieturá,arì tas nav taisnìba!Gandrìz pie pieturvietas jumta plána strémelìte ar uzrakstu par to,ka 19.dat.neapkalpos pieturu,viena sieviete,no mums ćetrám,kas gaidìja,ieraudzìja tikai tad,kad 20 min.gaidìjuśas,nesaprotot kas par lietu,sàkàm stresot.Tà saucamá karte parádìjàs tikai vakar,uzlikta acu augstumá virsù sarakstam.Visciniskàkais visā šai bardaká bij tas,ka atpakaļceļà kontroliere ar šoferi uzjautrinàjàs,ka 5 bábuśkas vél 9.os tupéjuśas pieturà.Kà tàdam tantukam var ienákt prátá lùrét augšá un ieraudzìt stérbeli,ja iela nav slégta,maśìnas brauc un uz Párventu arì zalie busiñi,ko?Nekaunìba!!!

  • 0
    Kàpèce 21.06.2018, 14:46:38

    Papildinot visu šo murgu,piebildìšu,ka maršrutnieki daži,kad jau bijâm pusceļá aizdrázušàs,atpakaļskatá redzot, tomér brauca gar pieturu,bet tá ká viscaur gar skolu ir metála barjera un apstáties nevar,apstájás Raiña ielas pieturá un gods kam gods-gaidìja,kamêr pieskrêjâm,arì brìnoties,jo braukuši pa veco marśrutu,ka neesot viñiem informácija par citu ceļu,lùk,táda ir patiesìba!!Vêl 2 rìtus pieturá stávéja cilvéki,kuriem skaidroju,kur jâiet,kaut gan melnais maiss,uzmaukts uz staba,bija un karte acu augstumá arì jau.Tátad més visi esam mucá auguśi...Portálá Ventas Balss 19.dat.arì informácijas nekádas,Reisa lapá informácija bija 9.32,kad péc visa piedzìvotá,sáku meklét apstiprinájumu tam,ka es neesmu ne stulba,ne akla,ne arì pa spundi barota.Un sakiet,lùdzu,cik cilvéku katru dienu meklé Reisa lapu,lai palasìtos,ja nu kas jauns,ko?Un tie vecie tantuki,kas knapi redz,kas gaida savu autobusu uz mazdárziñu viená laiká,pat avìzi,kur neká nebij,atĺauties nevar,par internetu nemaz nerunájot!

  • 0
    ventspilniece 21.06.2018, 14:54:52

    Arī es būtu nesaprašanā , ja iepriekšējās dienas vakarā plānu strēmelīti nebūtu ievērojusi pieturvietā pašā augšā uzlīmētu , ka šo pieturu neapkalpos , bet kāpēc un kur būs jauna , nebija minēts . Kamēr caur paziņām , kuras izlasījušas Ventspils Reiss portālā minēto , neuzzinātu . Bet es Ventspils Reisu nekad nevaru vaļā , man tas nav vajadzīgs . Tā jau ir , mūsu pilsētā skaidrību ievieš tikai tad , kad pagājis kāds laiks . Arī Ventas Balss tikai vakar 11:24 ielikusi minēto , par gaidāmajām pārmaiņām minēta ielā. Vai nav stulbi ?! Un tā par jebko pilsētā . Kas attiecas par maratona dienu , jā , arī man nācās no šoferīšiem dzirdēt , ka bardaks pilsētā , nekas netiek saskaņots . Un arī tagad , jau būs nedēļa , kā jābrauc pa citu maršrutu , bet iela joprojām vēl netiek remontēta. Vieglās mašīnas brauc , kā braukušas . Stulbums !!!

  • -3
    P SIA "Ventspils reiss" 21.06.2018, 15:34:28

    Kāpēce, nedirs pati! Reisam ar to nav nekāda sakara, jo ne jau Reiss nosaka, kuras ielas un kad remontēs! Prasi Ostas Celtniekam, kas lika autobusu kustību novirzīt, bet ielu līdz šim nav slēdzis!

  • -2
    Ventspilsreiss 21.06.2018, 17:23:41

    Vēlreiz uzsveram, ka informācija par gaidāmajām izmaiņām tika ievietota 13. jūnija laikrakstā “Ventas Balss” pēdējā lapā kreisajā apakšējā stūrī un 14. jūnijā tā tika izlikta pieturās, kuras skar izmaiņas. Vispirms autobusu pieturās tika izvietota A4 formāta lapa uz pieturvietas stikla sienas blakus informācijas stendam, lai neaizsegtu aktuālo sarakstu – tajā bija gan informācija par pieturu slēgšanu, gan karte, kurā norādīts, kur atradīsies tuvākās pagaidu pieturas. Papildus 18. jūnija pēcpusdienā tika izvietota papildus informācija uz stenda, kurā atrodas autobusu kursēšanas saraksts, lai būtu aizsegti autobusu kursēšanas laiki, divos veidos – paziņojums par to, ka pietura netiks apkalpota, kā arī atkārtota informācija par pagaidu pieturu izvietojumu un karte ar norādēm.

  • -1
    Ventspilsreiss 21.06.2018, 17:25:18

    Kā redzams komentāros un arī pēc pasažieru plūsmas 19. jūnija rītā, varam secināt, ka lielākā daļa pasažieru ar informāciju bija iepazinušies, un viņiem nebija problēmu izmantot sabiedrisko transportu. Tāpēc nav pamata apgalvot, ka pasažieriem nebija pieejama informācija par izmaiņām.
    Tā kā šeit nav iespējams pievienot fotogrāfijas, attēlus, kas apliecina, ka sludinājums bija ievietots avīzē, un to, ka un kādā veidā pieturā ir izvietota informācija, iespējams aplūkot www.ventspilsreiss sadaļā GALERIJAS, kur tie būs redzami no 21. līdz 28. jūnijam.
    Aicinām komentētāju Kāpēce informācijas precizēšanai sazināties ar pašvaldības SIA “Ventspils reiss” Pārvadājumu daļu pa tālruni 63622422 darba laikā vai 28233081 jebkurā laikā, lai varētu noskaidrot, kuri autobusu vadītāji un kontroles dienesta darbinieki ir izturējušies nekorekti pret pasažieriem .
    Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

  • -2
    Kàpèce 21.06.2018, 18:55:58

    Ak,Dievs,més esam pataisìti par pilnìgi akliem un debìliem,jo neviens no tiem n-tajiem cilvékiem,arì vél nâkośajá diená,neredzéja A4 formáta lapu ar informáciju+ vél karti ar shémám,kas uzliktas virsù sarakstam.Nupat samekléju 13.jùn.laikrakstu,un jā,zem milzìgi lielá rámja,kurá informácija par zaļumballi Ostgalá,ko tiešàm izlasìju,tádam mazam rámītim,sìkiem burtiem Ostas Celtnieks informé visp.nekáda uzmanìba,jo man nekáda sakara un darìśana ar šo uzñémumu nav,man bija svarìga Reisa informácija,kas mani skar,tádéļ lìdz šim biju informéta par visiem jaunumiem visádos svêtkos,maratonos,gájienos,jo informácija bij lasáma gan avìzé,gan,ne glużi A4 formáta lapas lielumā,visás pieturvietu bùdiñàs,bet,śinì gadìjumá nekā nebija!!!Un,ja es iepriekśējás dienas vakará neeju gar būdiñu,lai apskatìtos,vai nav parádìjies kàds jauns paziñojums,tad no rìta 20 min.gaidot,izlasot pat svaigáko avìzi,ja táda lapa un shéma bùtu bijusi,tad vismaz káda no mums ćetrám,kas gaidìja,noteikti bùtu ieraudzìjusi!

  • -3
    Herbe 21.06.2018, 21:14:57

    Cienījamā Kāpēce!
    Jūs izplatītā informācija ir klaji meli, tikai nav izprotams, kāpēc Jūs savu žulti izgāžat pār uzņēmumu, kas no savas puses ir izdarījis ir to, kas viņam ir jādara. Informācija BIJA izvietota jau pagājušajā nedēļā. Līdzīgi kā Jūs, arī es šo pieturu redzu katru darba dienu, kad gaidu autobusu, lai dotos uz darbu. Reizēm tas ir no rīta, reizēm vakarā, reizēm pēcpusdienā...Pagājušajā ceturtdienā pati redzēju, kā "Ventspils reisa" darbiniece uzlīmēja uz pieturas stikla paziņojumu. Tas tur stāvēja vēl šodien- tieši tajā vietā, kur tika pielīmēts.
    Esmu gan ievērojusi, ka daudzi pasažieri pieturas paviljonā nemaz neiegriežas, un tad, protams, tur izliktos paziņojumus nemaz neredz...
    Bet ja Jums redze tik slikta, ka pa tuvumā neredzat A4 lapu, tad laiks doties pie okulista.Varbūt brilles palīdzēs.
    Beidziet melot! Tas nav glīti.Un domājiet pozitīvi - pagājāt kādu gabalu kājām, baudījāt svaigu gaisu, beigu beigās - sadedzinājāt kādu lieku kaloriju!

  • -2
    vietējais_es 21.06.2018, 21:17:26

    Vajag jau kādreis uz sarakstu pakatīties ne tikai gaidīt mikriņu. Varbūt kautkas ir mainījies. Es jau to redzēju nedēļu atpakaļ.

  • -1
    Krišs Daugulis 18.06.2019, 20:22:37

    Gads pagāja, bet "kustības kustības" nav izlabots.
    VB, nu varbūt jāsāk strādāt!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: