Aizvadītajās diennaktīs, laika posmā no 15. jūnija plkst. 6.30 līdz 18. jūnija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma 26 izsaukumus – 21 uz ugunsgrēku dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem, bet divi bija maldinājumi.

Svētdien plkst.19.24 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Ventspils novadu, kur dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka divstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī gruzd mēbeles un loga konstrukcija 5m2 platībā, kā arī izveidojies spēcīgs sadūmojums. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 10 cilvēki. No piedūmotā dzīvokļa tika izglābts viens cilvēks, kurš bija cietis ugunsgrēkā, un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 20.22 ugunsgrēks likvidēts.

Brīvdienās ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Vītolu ielā Ventspilī, kur metāla mucā dega atkritumi 0.5m2 platībā.

Ugunsdzēsēji glābēji Ventspils novada Vārves pagastā dzēsa ugunsgrēku kūdras purvā (400m2 platībā), un sauso zāli Lielajā ielā Piltenē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: