Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) aicina makšķerniekus līdz 30. jūnijam piedalīties aptaujā par viņu paradumiem, interesēm, lomiem un zivju populāciju Latvijas ūdenstilpēs.

LLKC informēja, ka pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts "BIOR" iegūtos datus izmantos zinātniskiem mērķiem un turpmākai makšķerēšanas politikas pilnveidošanai.

"Aptaujā vēlamies noskaidrot makšķernieku vajadzību pēc informatīvi izglītojošiem pasākumiem par un ap makšķerēšanu, kā arī iegūt makšķernieku priekšlikumus makšķerēšanas attīstībai un zivju resursu aizsardzībai Latvijā," norāda LLKC Zivsaimniecības nodaļas vadītāja Agnese Neimane-Jordane.

Aptauja jāaizpilda interneta vietnē - "https://www.visidati.lv/aptauja/1358215518/", un tā tiek veikta pēc Zemkopības ministrijas ierosinājuma.

LLKC darbojas kopš 1991. gada un ir lielākais lauku konsultāciju sniedzējs Latvijas teritorijā. Tā pastāvēšanas mērķis ir veicināt lauku attīstību, paaugstinot lauku uzņēmēju profesionālās un ekonomiskās zināšanas, nodrošināt konsultāciju un mācību organizāciju visos Latvijas novados, paaugstināt lauku iedzīvotāju konkurētspēju Eiropas Savienībā un organizēt Zemkopības ministrijas padotībā esošajās iestādēs strādājošo darbinieku tālākizglītību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: