Piedāvājam Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga iknedēļas preses konferenci, kurā mērs izteica viedokli par dažādām aktuālām tēmām Latvijā un pasaulē.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    snaiperis999 11.04.2018, 05:25:20

    Vai kādā valstī pasaulē ir šitāds vājprāts,ka amatpersona,kura tiek turēta aizdomās par noziegumiem,par kuriem pēc loģikas būtu jāsaņem mūža ieslodzījums,smaidīdams dod intervijas,atrodas pie tādas vai šitādas varas,regulē pat valsts centrālo varu???!!!
    Pat Itālija,kur mafijas padarīšana ir noslīpēta līdz pēdējam sīkumam,pat tur notiek noziedzīgo elementu izolācija,pat uz aizdomu pamata.
    Jau kuro gadu spekulē ar to ka,redz,kamēr nav tiesas spriedums,tikmēr nekas nav pierādīts,jo esam taču demokrātiskā valstī.Lai vels parauj tādu demokrātiju,kura pa spalvai glauda un patieso labumu dod tikai dažiem indivīdiem,kuri sevi iedomājas dieva vietā esam.

  • -3
    keda 11.04.2018, 08:22:07

    Kas tev tur Itālijā notiek? Berluskoni tusē zaļi un nekādas vainas :) Gan jau ne tikai tur :)
    Nu, tas tā tīri paša gribas jautājums, ja likums neliek darīt citādāk - kāds atkāptos un paietu maliņā, cits turpina šancēt. Varbūt tā grib parādīt, ka nepiekrīt tām apsūdzībām, nez. Patiesībā nav jau tik vienkārša lieta, jo iesūdzēt jūs var visai viegli

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: