Ventspils pilsētas Sociālais dienests informē, ka 2018. gada 3. aprīlī noslēdzās pieteikumu pieņemšana Ventspils pilsētas iedzīvotāju sociālās palīdzības projektu finansēšanas konkursā. Pavisam tika iesniegti 7 projektu pieteikumi no 6 projektu iesniedzējiem.

Konkursā piedalīties tika aicinātas fiziskas un juridiskas personas, kuras ar savu darbību vēlas sniegt atbalstu dažādām Ventspils pilsētā dzīvojošām mazaizsargātām un sociālā riska iedzīvotāju grupām, veicināt esošo sociālo pakalpojumu kvalitātes pilnveidošanu, sekmēt alternatīvu pakalpojumu, palīdzības un atbalsta formu izveidi Ventspils pilsētā, piesaistot pašvaldības finanšu līdzekļus.

Projekta iesniedzējiem jānodrošina līdzfinansējums ne mazāk kā 30% apmērā no kopējām projekta izmaksām. Maksimālais pašvaldības finansējuma apjoms vienam projektam ir 1500 eiro.

Tuvākā laikā Ventspils pilsētas Sociālais dienests izvērtēs projektā iesniegto dokumentu atbilstību un nodos pretendentu iesniegtos projektus izvērtēšanai Ventspils pilsētas domes Sociālo lietu komisijā un Ekonomikas un budžeta komisijā.

2018. gada pašvaldības budžetā šim mērķim ir paredzēti līdzekļi 6000 eiro apmērā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: