Ja ikdienas steigā piemirsies bibliotēkā laikus nodot grāmatas vai citus materiālus, no 23. līdz 28. aprīlim Ventspils bibliotēka aicina izmantot iespēju atnest tos, nemaksājot kavējuma naudu.

Akcija norisināsies visās Ventspils bibliotēkās – Galvenajā, Bērnu, Pārventas, Gāliņciema, Augstskolas bibliotēkās un Ārējās izsniegšanas punktā Ventspils slimnīcā. Ventspils bibliotēka akciju organizē, lai mudinātu lasītājus atnest termiņā nenodotās grāmatas un materiālus. Tos var atstāt arī grāmatu nodošanas kastēs pie Pārventas, Galvenās un Bērnu bibliotēkas.

Jāpiebilst, ka saskaņā ar Ventspils bibliotēkas lietošanas noteikumiem kavējuma nauda par katru nokavēto dienu izdevumam ir viens eirocents.

Grāmatu un citu materiālu izmantošanas termiņu iespējams pagarināt ne tikai ierodoties bibliotēkā, bet arī telefoniski vai bibliotēkas tīmekļa vietnē biblioteka.ventspils.lv. Reģistrēti bibliotēkas lasītāji lietotājvārdu un paroli var saņemt bibliotēkā un turpmāk paši, neizejot no mājas, elektroniskajā katalogā ērti pagarināt grāmatu nodošanas termiņu. Tāpat iespējams arī pasūtīt un rezervēt grāmatas, kā arī attālināti izmantot bibliotēkā abonētās datubāzes EBSCO (žurnālu raksti, e-grāmatas angļu valodā), BRITANNICA un LETONIKA.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: