Ventspils pilsētas dome pieņēma lēmumu piešķirt finansējumuapgaismojuma izbūves 2. kārtas darbiem Reņķa dārzā, papildu izgaismojumu izbūvei uz gājēju pārejām un Annas ielā, kā arī elektrības pieslēguma izbūvei Ostas ielā.

Reņķa dārzā pagājušā gada beigās tika veikta apgaismojuma izbūves 1. kārta, izbūvējot papildus apgaismojums atsevišķās parka daļās un uzstādot 15 jaunās paaudzes LED gaismekļus, bet šogad, paredzēts uzstādīt vēl 29 LED gaismekļus. Apgaismojuma uzstādīšanas darbu kopējās izmaksas ir 8000 eiro, bet darbus plānots veikt šā gada pavasarī.

Lai nodrošinātu iedzīvotāju un satiksmes drošību Ventspils pilsētas ielās, 2018. gadā paredzēts izgaismot gājēju pāreju Ganību un Pētera ielas krustojumā, Talsu ielā pie bērnu parka "Fantāzija", bet Saules un Pētera ielas krustojumā tiks izgaismotas četras gājēju pārejas. Būvdarbi tiks uzsākti aprīlī, bet to izmaksas ir 18 500 EUR. Pērn, uzsākot pakāpenisku gājēju pāreju apgaismošanu, tika izgaismotas divas gājēju pārejas Pāvila un Kuldīgas ielas krustojumā, divas gājēju pārejas Jūras un Aleksandra ielas krustojumā un četras gājēju pārejas Sarkanmuižas dambī.

Tāpat Annas ielā šogad plānota sešu apgaismojuma stabu uzstādīšana, izgaismojot ielu no Kuldīgas ielas līdz Rātslaukumam. Izgaismojuma uzstādīšanas izmaksas ir 20 000 eiro. Līdz Jūras svētkiem Ventas promenādē paredzēts izbūvēt elektrības pieslēgumu Ostas ielas skatuvei un svētku tirgotājiem Kuģenieku ielā, kas izmaksās ap 25 000 eiro.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: