Aizvadītajās trīs diennaktīs laika posmā no šī gada 12. janvāra plkst. 6.30 līdz 15. janvāra plkst. 6.30 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma 16 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu un 3 uz glābšanas darbiem.

Piektdien plkst. 7.01 VUGD saņēma izsaukumu uz Kaļķu ielu Ventspilī, kur dega dārza māja 20m2 platībā. Plkst. 9.48 ugunsgrēks likvidēts.

Sestdien ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumu, kur Ventspils novada Vārves pagastā vienstāva neapsaimniekotā ēkā dega atkritumi 5m2 platībā.

Aizvadītājās trīs diennaktīs ugunsdzēsēji glābēji Kurzemē piecas reizes devās dzēst dūmvados degošus sodrējus – Talsu novada Valdgales pagastā, Ventspils novada Zirās, Skrundas novada Kušaiņos, Mālu ielā Kuldīgā un Staldzenes ielā Ventspilī.

VUGD aicina neatlikt rūpes par savu drošību uz nākamo apkures sezonu un, ja tas vēl nav izdarīts, iztīrīt skursteni, kā arī paaicināt sertificētu speciālistu pārbaudīt apkures ierīču un iekārtu tehnisko stāvokli, lai izvairītos no iespējamās ugunsnelaimes!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: