Ventspils neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā laika posmā no 1. janvāra līdz 7. janvārim izpildīti 166 izsaukumi. Hospitalizēti 93 pacienti, no tiem septiņi bērni. No visiem pacientiem 15 atradušies alkohola reibumā.

Kādam 59 gadus vecam kungam nepaveicās divreiz. Ejot pa ielu, vīrietis zaudēja līdzsvaru un krita, atsitot seju pret asfaltu. Kungs guva vaļēju galvas brūci un tika nogādāts slimnīcā. Citā dienā mediķi steidzās palīgā tam pašam vīrietim, jo viņš atkal bija kritis un savainojis plaukstu, kā zaudējis atmiņu. Ar vaļēju plaukstas pamatnes brūci vīrieti nogādāja slimnīcā. Jāpiebilst, ka vīrietis abas reizes bija alkohola reibumā.

63 gadus vecs ventspilnieks pēc vairāku dienu uzdzīves nenoturēja līdzsvaru un krita. Vīrietis mediķiem sūdzējās par sāpēm ribu rajonā. Kungs ar iespējamu ribu lūzumu un plaušu karsoni tika aizvests uz slimnīcu.

Automašīnas avārijā cieta kāds 60 gadus vecs kungs un 59 gadus veca sieviete. Automašīnas vadītājs trieciena rezultātā guva galvas smadzeņu satricinājumu, iespējamu ribu, apakšstilba un potītes lūzumu. Krūškurvja sasitumu un apakšstilba lūzumu guva automašīnas pasažiere. Abi cietušie tika nogādāti ārstniecības iestādē.

Potītes un apakšstilba lūzumu guva 73 gadus veca kundze, kurai paslīdēja kāja, kāpjot pa kāpnēm. Sieviete tika nogādāta slimnīcā.

Krimināltraumu guva viens vīrietis, kurš tika nogādāts ārstniecības iestādē. Arī šis vīrietis bija alkohola reibumā.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    keda 08.01.2018, 16:43:36

    Normāli - svētku laiks taču :D

  • 0
    Antons Lavejs 08.01.2018, 21:39:20

    kas i krimināltraum-gopstops ?

  • -1
    gunča 09.01.2018, 10:15:00

    Ja alkaš zaudē atmiņu,tad varbūt tas ir labi gadījumā,ja viņš neatcerēsies ka katru dienu bija lopā un sāks normāli dzīvot.Ja tas tā varētu būt,tad vēlu visiem alkašiem veiksmīgi nokrist.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: