Laika posmā no 15. līdz 22. decembrim tika konstatēts, ka vairākas nepilngadīgas personas Ventspilī atrodas alkohola reibumā, kā arī notikušas vairākas zādzības un automašīnas vadīšana bez vadītāja apliecības.

15. decembrī ap plkst. 23 alkohola reibums tika konstatēts divām 13 gadus vecām jaunietēm. Meiteņu izelpās konstatēts 0,87 un 0,83 promiles alkohola. Īsi pēc pusnakts alkohola reibums konstatēts 16 un 17 gadīgām jaunietēm – 0,5 un 1,19 promiles. 17. decembrī Ventspilī konstatēts, ka 17 gadīgs jaunietis atrodas 1,96 promiļu reibumā, savukārt 22. decembrī konstatēts, ka 16 gadīgs jaunietis Rīgas ielā atrodas alkohola reibumā. Valsts policijā par minētajiem pārkāpumiem ir uzsāktas administratīvās lietvedības.

16. decembrī ap plkst. 16:30 Valsts policijā saņemta informācija no medicīnas iestādes par to, ka pēc medicīniskās palīdzības vērsies kāds vīrietis, kurš iepriekšējā naktī kādā atpūtas vietā Ventspilī guvis miesas bojājumus. 23. decembrī Valsts policijā saņemta informācija no medicīnas iestādes par to, ka Ventspilī, Kuldīgas ielā atrasta sieviete, kurai nenoskaidroti jaunieši nodarījuši miesas bojājumus un atņēmuši mobilo telefonu. Savukārt 26. decembrī ap plkst. 23 Valsts policijā saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par to, ka Ventspilī, Lielajā ielā tiek sniegta palīdzība 1986. gadā dzimušam vīrietim, kuram konstatēti miesas bojājumi. Vīrietis nogādāts medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākti kriminālprocesi.

19. decembrī ap plkst. 20 Ventspilī, Nikolaja ielā konstatēts, ka caur logu iekļūts dzīvoklī un nozagtas dažādas mantas. 21. decembrī konstatēts, ka no verandas Piltenes pagastā ir nozagtas dažādas mantas, radot vairākus simtus eiro lielu materiālo zaudējumu. Valsts policijā par notikušo ir uzsākti kriminālprocesi.

23. decembrī ap plkst. 13:40 Ventspilī, Bērzu un Meža ielu krustojumā 1989. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Opel Omega”, netika galā ar transportlīdzekļa vadību, kā rezultātā iebrauca ēkas sienā. Tāpat noskaidrots, ka vīrietis automašīnu vadījis bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, savukārt transportlīdzeklim nav veikta tehniskā apskate. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

25. decembrī ap plkst. 14 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Ventspilī, Stradiņa ielā izsists stikls veikala vitrīnai. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un aizturēta iespējamā vainīgā persona, 1977. gadā dzimis vīrietis.

25. decembrī ap plkst. 15 Ventspilī, Talsu ielā 1970. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Audi” un krustojumā ar Celtnieku ielu, veicot kreiso pagriezienu, uzbrauca uz drošības saliņas, sabojājot ceļa zīmi. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    prof.Preobraženskis. 01.01.2018, 15:31:34

    Paši jau vien vainīgi,ka pieķerti!Nevajag tik daudz zīmēties,ja gadās pavairāk iestiprināties.Un tās promiles tak smieklīgas.Būtu pāri par 3-4, tad būtu iemesls protokolus sastādīt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: