Žurnāls Mans Mazais turpina organizēt konkursu, kura laikā ģimenes tiek aicinātas nominēt vecmātes titulam Gada vecmāte. Konkurss notiek jau trešo reizi,un viena no nominantēm ir arī Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas vecmāte Aija Ziemele.

Konkursā ikviena ģimene var balsot par nominētajām vecmātēm, kas bijušas kopā ar viņiem mazulīša sagaidīšanā. Balsot iespējams žurnāla Mans Mazais Facebook profilā, kur balsi varat atdot, spiežot like uz izvēlētās vecmātes attēla. Balsot varat šeit.

2016. gadā par gada vecmāti tika atzīta Ventspils slimnīcas vecmāte Diāna Zaļepska, savukārt titulu Gada vecmāte 2015 saņēma vecmāte no Dobeles - Rasma Kaminska.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Dzemdību nodaļā savas atvasītes pasaulē laiž ne tikai ventspilnieces un Ventspils novada topošās māmiņas, bet arī māmiņas no Talsiem, Kuldīgas, Rīgas un citām pilsētām un novadiem. Vecmāšu lielākais gandarījums ir labas atsauksmes un sirsnīgi vārdi no jaunajām ģimenēm, kas dod spēku un pozitīvu garu turpmākajam darbam. Arī Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas rīkotais Mazuļu salidojums ir iecienīts māmiņu vidū, jo tā ir iespēja ne tikai māmiņām atkārtoti satikt dzemdību nodaļas personālu, bet arī personālam redzēt, ka mazuļi izauguši ņipri un veseli.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: