Jaunais mācību gads Ventspils pirmsskolas izglītības iestādēm Pasaka un Varavīksne iesākās jaunās un skaistās telpās. Pasakā atklāja atjaunoto sporta zāli, savukārt Varavīksnē - grupiņu bērniem no 2 gadu vecuma.

Pirmsskolas izglītības iestādē Pasaka mazajiem ventspilniekiem nodrošinās lieliskas sportošanas iespējas atjaunotajā sporta zālē. Pasākumā piedalījās Ventspils pilsētas domes un Izglītības pārvaldes pārstāvji, bērnudārza audzēkņi uzstājās ar muzikālu priekšnesumu.

Savukārt pirmsskolas izglītības iestādē Varavīksne svinīgi atklāja jaunu grupiņu. Lai sarūpētu papildus vietas bērniem no 2 gadu vecuma, grupas telpās tika veikti būvdarbi 115 m2 platībā, kā arī tika iegādātas mēbeles, inventārs, mācību līdzekļi un rotaļlietas, kā rezultātā ir iespējams uzņemt 17 jaunākā vecuma bērnus.

Jaunajai grupiņai dots skanīgs nosaukums – Podziņas. Svinīgo pasākumu ar uzrunu atklāja pirmsskolas izglītības iestādes Varavīksne vadītāja Kristīne Boitmane, pēc tam vārds tika dots Ventspils pilsētas domes pārstāvjiem.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Krišs Daugulis 13.09.2017, 20:36:11

    Mazais lentgriezis atkal ko sabūvējis! Nez kā viņam tas viss izdodas?!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: