Kriminālprocesā, kas sākts saistībā ar iespējamu naudas piesavināšanos lielā apmērā pašvaldības uzņēmumā "Ventspils siltums", līdz šim bijušas aizturētas divas personas.

Kā informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons, abas sievietes pēc nopratināšanas atbrīvotas, un viņām piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi - policijas kontrole un aizliegums tuvoties noteiktām personām.

15.decembrī aizdomās par nozieguma izdarīšanu tika aizturēta viena uzņēmuma darbiniece. Otra sieviete aizturēta 22.decembrī, bet nākamajā dienā viņa atbrīvota. Vilemsons neatklāj, kas ir aizturētās personas un vai viņas nopratināšanā savu vainu atzinušas. Ventspils iecirkņa priekšnieks pieļauj, ka šajā kriminālprocesā būs vēl citi aizturētie. Pagaidām gan aizdomās turamā statuss ir tikai divām personām.

"Varu pateikt, ka izmeklēšana ir krietni pavirzījusies uz priekšu, ir savākti pierādījumi," sacīja Vilemsons.

Medijos izskanējuši dažādi neoficiāli minējumi, cik liela summa uzņēmumā varētu būt piesavināta. Saskaņā ar vienu no neoficiālajām versijām tie varētu būt pat 400 000 latu. Vilemsons gan konkrētu summu, kas varētu būt piesavināta, nenosauca, taču piebilda, ka tā esot lielāka par 100 000 latu.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: