Pašlaik saistībā ar kriminālprocesu par iespējamo naudas piesavināšanos lielā apmērā Ventspils pašvaldības uzņēmumā "Ventspils siltums" ir aizturēta viena persona.

Policija pieļauj, ka būs vairāki aizturētie, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons.

Personas, kas varētu būt iesaistītas naudas piesavināšanā, var izmantot iespēju pašas pieteikties policijas iecirknī, negaidot policijas ierašanos, norādīja iecirkņa priekšnieks.

Policijai esot savi apsvērumi, kādēļ joprojām netiek atklāts, kas ir aizturētais uzņēmuma darbinieks.

Šodien vai rīt tikšot lemts par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajai personai, bet Vilemsonam pašlaik neesot zināms, tieši kādu drošības līdzekli izmeklētājs lūgs tiesu piemērot. Pagaidām aizdomās turamā statuss šajā kriminālprocesā ir tikai vienai, personai. Šī persona ir aizturēta un nopratināta, taču policija nekomentē, vai tā savu vainu ir atzinusi.

Medijos izskanējuši dažādi neoficiāli minējumi, cik liela summa uzņēmumā varētu būt piesavināta. Saskaņā ar vienu no neoficiālajām versijām, tie varētu būt pat 400 000 latu. Vilemsons gan konkrētu summu, kas varētu būt piesavināta, nenosauca, taču piebilda, ka tā esot lielāka par 100 000 latu.

Leta

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: