Ventspils pilsētas domes sēdē tika atbalstīta pārvietojama sanmezgla iegāde. To paredzēts izmantot Ventspilī notiekošo sporta pasākumu nodrošināšanai.

Pārvietojamais sanmezgls sastāvēs no četrām kabīnēm ar katrā no tām ietilpstošu dušas kabīni ar silto ūdeni, sēdpodu, izlietni, roku žāvētāju un citu aprīkojumu. Šo pārvietojamo bloku paredzēts izvietot pēc nepieciešamības dažādos sporta pasākumos Ventspilī, piemēram, volejbola sacensību laikā pie jaunizbūvētajiem volejbola laukumiem Ventspils pilsētas centrālajā pludmalē, pie Ventspils Pārventas pamatskolas un DUS “Lukoil” (pļava starp Zvaigžņu un Kuldīgas ielu), Piedzīvojumu parka maratona un Nūjošanas festivāla laikā un citos sporta pasākumos.

Daudzfunkcionālā sanmezgla izmaksas plānotas 41 000 EUR apmērā.

Līdzīgas konstrukcijas tualešu bloki ar paaugstinātu komfortu, kas tiek izvietoti pilsētas lielāko izklaides un kultūras pasākumu laikā pilsētā, izpelnījušies ventspilnieku atzinību. Paredzams, ka pozitīvu vērtējumu par nodrošinātajām mūsdienīgajām iespējām gūs arī jauniegādātais pārvietojamais sanmezgls.

Sporta attīstību Ventspilī veicina mērķtiecīgi veidotais moderno sporta būvju tīkls – pilsētas sporta infrastruktūra tiek nemitīgi pilnveidota, sniedzot iedzīvotājiem daudzveidīgas iespējas sportot un aktīvi pavadīt savu brīvo laiku. Radītā sporta infrastruktūra ļauj Ventspilī ik gadu rīkot dažāda mēroga sporta pasākumus, pilsētā notiek valsts, Eiropas un Pasaules līmeņa sacensības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: