Saistībā ar SIA „Olimpiskais centrs “Ventspils”” valdes priekšsēdētāja Ulda Boitmaņa pilnvaru termiņa beigšanos, Ventspils pilsētas dome ievēlēšanai SIA „Olimpiskais centrs “Ventspils”” valdes locekļa, kurš ir valdes priekšsēdētājs, amatā nākamajam pilnvaru termiņam izvirzīja Uldi Boitmani.

Nolūkā nodrošināt efektīvu sabiedrības pārvaldību, veikta SIA „Olimpiskais centrs “Ventspils”” valdes priekšsēdētāja Ulda Boitmaņa iepriekšējā pilnvaru termiņā paveiktā izvērtēšana un apzināta SIA „Olimpiskais centrs “Ventspils”” valdes priekšsēdētāja Ulda Boitmaņa vīzija un mērķi attiecībā uz sabiedrības saimnieciskās darbības vadības jautājumu risināšanu un attīstību.

Uldis Boitmanis ir ieguvis atbilstošu augstāko izglītību fiziskās kultūras un sporta pasniedzēja specialitātē Latvijas Valsts Fiziskās kultūras institūtā, kā arī ieguvis profesionālo pieredzi sporta nozarē un vadošos amatos.

Uldim Boitmanim nepastāv normatīvajos aktos noteiktie šķēršļi SIA „Olimpiskais centrs “Ventspils”” valdes locekļa, kurš ir valdes priekšsēdētājs, amata ieņemšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: