Šonedēļ 15. oktobrī, jaundibinātā biedrība “Ventspils Amatieru Futbols” rīkos savu pirmo turnīru “VAF Kauss 2016 telpu futbolā”. Turnīrs notiks Ventspilī, Pārventas sporta hallē, plkst. 10:00.

Sacensībās piedalīsies 8 komandas no tādām Latvijas pilsētām kā Ventspils, Rīga, Talsi un Liepāja. Ventspili pārstāvēs Ventspils Augstskola un FK “Kurzeme”, Rīgu pārstāvēs Estoty/ Joma Team un Napalm, Liepāju pārstāvēs TEM , UPTK un Libava City, bet Talsus Talsi/ FK Laidze.

Komandas tika sadalītas 2 grupās pa 4 komandām. Grupas, izlozes kārtībā izveidojās šādas: A grupa: FK “Kurzeme”, Napalm, Libava City un UPTK, savukārt B grupa: Ventspils Augstskola, Estoty/ Joma Team, Talsi/ FK Laidze un TEM.

Spēles notiks saskaņā ar FIFA zāles futbola noteikumiem (spēle ar „futsal bumbām). Spēles ilgums apakšgrupās ir 2X12 min.,(pārtraukums 2.min.) izslēgšanas spēļu ilgums ir 2X15 min, (pārtraukums 3.min.) spēles notieks bez laika apstādināšanas. Ja komanda puslaikā ir saņēmusi 4 sodus (finālspēlēs 5 sodus), tad pie katra nākamā soda tiks izpildīti soda sitieni no 10 m atzīmes.

Biedrības dibinātāji Sergejs Zikovs un Arkādijs Djatlovs atzīst, ka turnīrs solas būt ļoti interesants, jo visas komandas ir diezgan augsta līmeņa un līdzīgas pēc spēkiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: