9. decembrī plānots Nodomu protokola par sadarbības tīkla izveidi sociālo problēmu mazināšanai Ventspilī un Ventspils novadā parakstīšanas pasākums.

Nodomu protokola parakstīšana plānota Ventspils Digitālajā centrā, pasākums sāksies
 
Pasākuma laikā būs iespēja iepazīties ar nevalstiskajām organizācijām, kas iesaistījušās sociālo jautājumu risināšanā Ventspils pilsētā un Ventspils novadā, kā arī iegūt informāciju par šo organizāciju darbības principiem, sasniegumiem, mērķiem un piesaistīto līdzekļu izlietojumu sociālo pakalpojumu un atbalsta pasākumos.

Ir plānota arī paneļdiskusija par sadarbības veicināšanu sociālo jautājumu risināšanā starp NVO, Ventspils pilsētas domes un Ventspils novada pašvaldību institūciju un uzņēmēju pārstāvjiem.

Parakstīt Nodomu protokolu aicināti pārstāvji no biedrībām, nodibinājumiem, Ventspils pilsētas domes un Ventspils novada pašvaldību institūcijām, kā arī citām organizācijām, kas darbojas sociālajā jomā.

Pasākumā piedalīties aicināti arī komersanti, kuri regulāri ziedo finanšu un mantiskos ziedojumus sociālo problēmu risināšanai, kā arī mūsu atbalstītāji - plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

Nodomu protokols ir tapis Ventspils reģionālajā NVO atbalsta centrā, sadarbojoties un apvienojoties neformālā koalīcijā ar sociālo jautājumu risināšanu saistītām sabiedriskajām organizācijām. Lai NVO rezultatīvi piedalītos pašvaldības sociālās politikas veidošanas un tās virzīšanas procesos, ir svarīgi veidot vienotu izpratni, ņemot vērā visus daudzveidīgos viedokļus un pieejas sociālo problēmu risināšanai, kā arī veikt koordinētu darbību.

Nodoma protokola mērķis ir apzināt, apvienot un uzturēt vienotā sadarbības tīklā organizācijas, kas iesaistījušās vai atbalsta sociālās palīdzības, sociālo pakalpojumu un atbalsta pasākumu izveidi un attīstību Ventspilī, darbojoties ar mērķi mazināt sociālās problēmas Ventspilī un Ventspils novadā. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: