Ventspils Augstskolas studentu labdarības projekts „Radi Brīnumu” sadarbībā ar Latvijas Bērnu fonda Ventspils nodaļu jau piekto gadu rīko Ziemassvētku labdarības pasākumus.

   

Ziemassvētku ieskaņas pasākums plānots jau piektdien, 3. decembrī, plkst. 12.00 Olimpiskajā centrā „Ventspils”, kad bērni ar īpašām vajadzībām kopā ar basketbola kluba „Ventspils” spēlētājiem treniņa laikā mēģinās parādīt, kā ar rotaļas palīdzību var stiprināt profesionāla sportista garu!

 
Savukārt 7. decembrī kopā ar SIA „Ventamonjaks”, BK „Ventspils”, LBF Ventspils nodaļu un „Radi brīnumu” studentu grupu dosimies apskatīt iepriekšējā gada „Radi brīnumu” akcijas rezultātā iegūto Montesori kabineta aprīkojumu pirmsskolas izglītības iestādē ”Saulīte”. To jau ilgāku laiku izmanto, lai palīdzētu bērniem ar veselības problēmām attīstīt valodu, sensoriku, motoriku, dzīves gudrības un iemaņas.
 
Piektdien, 10. decembrī, BK „Ventspils” spēlētāji dosies uz atbalsta centru „Cimdiņš”, lai kopīgi veidotu Ziemassvētku rotājumus un savās sirsniņās radītu svētku noskaņu.
 
16. decembrī plkst. 18.00 teātra namā „Jūras vārti” notiks „Radi brīnumu” organizētais labdarības koncerts, kas notiek jau piekto gadu. Šogad mērķis ir vākt ziedojumus, lai bērna ar invaliditāti māmiņa varētu mācīties Liepājas Universitātē un rezultātā iegūt sociālā darbinieka diplomu.
Nākotnē viņa varētu strādāt atbalsta centrā ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš”. Tur viņa varētu profesionāli sniegt palīdzību māmiņām, kuras audzina bērnus ar invaliditāti, kā arī pavadīt laiku ar savu bērnu un pārējiem bērniem ar invaliditāti.
 
18. decembrī plkst. 16.00 Ventspils Jaunrades namā notiks „Radi brīnumu” Ziemassvētku koncerts, kur piedalīsies gan bērni ar īpašām vajadzībām, gan trūcīgie, gan daudzbērnu ģimenes. „Radi Brīnumu” studenti ir sarūpējuši katram bērniņam Ziemassvētku dāvaniņu, lai katrā ģimenē, neskatoties uz likstām, ienāktu Ziemassvētku prieks, līksmība un svētība.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: