Laikraksts Ventas Balss aicina ikvienu piedalīties labdarības akcijā Palīdzēsim viens otram!

Gaidot Ziemassvētkus, laikraksts gadu no gada rīko akciju, kurā aicina cilvēkus izteikt savas vēlmes, vajadzības, kā arī piedāvāt savu palīdzību citiem.

Pirms diviem gadiem vientuļa pensionāre Aina Sivčova piedalījās Ventas Balss akcijā, lūdzot atsaukties kādu, kurš varētu viņai uzdāvināt televizoru, diemžēl joprojām Aina dzīve bez tā. Mājā gan esot viens maza izmēra melnbaltais televizors, kas tagad, pēc pārejas uz ciparu televīziju, vairs neko nerādot.

Iekrāt no pensijas tādai dārgai mantai kā televizors pensionārei neizdodas. Viņa ielūkojusies komisijas veikalos, taču sapratusi, ka arī tur esošā prece nemaksā lēti, turklāt nav zināms, kā tāds televizors, kas pirkts bez garantijas dokumentiem, kalpos.

Arī šogad Aina piedalīsies akcijā, jo citu cilvēku atsaucība ir vienīgā iespēja, kā pensionāre var tikt pie televizora. Aina dzirdējusi, ka agrāk akcijā kādai pensionārei uzdāvināts ledusskapis un tas stiprina cerību, ka šogad, iespējams, paveiksies arī viņai. Pagaidām Ainai gan neatliekas nekas cits kā klausīties radio un priecāties par iespēju noskatīties ziņas vai kādu filmu, ciemos esot.

Ja vēlaties palīdzēt Ainai vai citiem cilvēkiem, piedalieties Ventas Balss akcijā! Noteikumi paliek nemainīgi un tie ir pavisam vienkārši. Uzticiet laikrakstam savas vēlmes, vajadzības un sapņus vai arī piesakieties, ja varat ko dāvināt vai sniegt citu palīdzību. Ventas Balss par to paziņos plašākai sabiedrībai. Akcija sākas šodien un tā turpināsies līdz decembra beigām. Esiet atsaucīgi, piedalieties!

Zvani, raksti, sūti e-pastu!

Tālr. 28230795

Adrese: Saules ielā 10, Ventspilī, LV-3600

e-pasts: liga@ventasbalss.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: