Teātra nams “Jūras vārti” 10. decembrī rīko akciju “Lētā piektdiena”.

Akcijas piedāvājumā – iespēja iegādāties biļetes uz “LNSO. Gothams. DJ Monsta: Simfonimo” koncertu par Ls 2,99 un uz Vecgada rokenrolu kopā ar Pitu Andersonu par Ls 3,99 tikai t/n “Jūras vārti” kasē.

Apvienība NiMo – ko pārstāv avangardiskais komponists un saksofonists Niks Gothams un pazīstamais dīdžejs Monsta ir labi pazīstama klubu un dažādu deju pasākumu apmeklētājiem.

Šajā koncertā viņiem pievienosies Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris, diriģenta Andra Pogas vadībā. Koncertā būs dzirdami gan zināmi klasiskās mūzikas skaņdarbi apvienības NiMo apdarē, gan arī komponista Nika Gothama oriģinālskaņdarbi.

“LNSO. Gothams. DJ Monsta: Simfonimo” ir unikāla muzikālā jaunrade – elektroniskās un simfoniskās mūzikas sintēze Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra, saksofonista un komponista Nika Gothama un DJ Monsta izpildījumā. Koncerts „LNSO. Gothams. DJ Monsta: SimfoNiMo” klausītājiem piedāvās neparastu un eksperimentālu muzikālo skanējumu, sapludinot simfonisko un elektronisko mūziku.

             

Rockabilly stila grupa "Pete Anderson & The Swamp Shakers" ir vienīgā Latvijā un  tajā ir apvienojušies aizrautīgi un talantīgi mūziķi: „Mēs spēlējam gan savu 50. gadu klasiskā Rockabilly skaņdarbu interpretāciju, pašu komponētās dziesmas, gan arī nedaudz no tradicionālā country un hillbilly ar svaigu, mūsdienīgu skanējumu un jautru, enerģisku, emocionālu un atraktīvu skatuves sniegumu. Vēlamies Latvijā popularizēt Rockabilly un gribētu, lai arī šeit, tāpat kā lielākajā daļā Rietumu valstu, ir attīstīta Rockabilly kultūra un kustība!"

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: