Ventspils pilsētas pašvaldība vienmēr rūpējusies, lai Ventspilī ērti justos ģimenes ar bērniem. Veltot īpašu uzmanību vismazākajiem ventspilniekiem un pilsētas viesiem, pašvaldība vēlas apzināt, kādi uzlabojumi nepieciešami Ventspilī, lai tā kļūtu par mazulim draudzīgāko pilsētu Latvijā. Aicinām ventspilniekus aktīvi iesaistīties un piedalīties aptaujā.

Ventspils pilsētas pašvaldība ir ieguldījusi lielu darbu, veidojot Ventspili par pilsētu, kur ģimene ar bērniem var justies labi – šeit nodrošinātas kvalitatīvas izglītības iespējas, attīstīta daudzveidīga sporta infrastruktūra, pieejamas plašas kultūras un atpūtas iespējas.

Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs izteica ideju, ka Ventspilī varētu veidot kustību vai filozofiju “Ventspils - mazulim draudzīga pilsēta”, aicinot mazuļu vecākus ziņot par jebkuru vietu, par jebkuru sīkumu, kas liekas nedraudzīgs mazuļiem un viņu vecākiem, lai šīs nepilnības varētu novērst.

Aicinām ventspilniekus, īpaši jaunās māmiņas un tētus, izteikt savus priekšlikumus par pilsētā nepieciešamajiem uzlabojumiem dažādās jomās, lai Ventspils būtu mazuļiem draudzīgākā pilsēta Latvijā, un līdz š.g. 15. jūnijam aizpildīt aptaujas anketu, kas pieejama šeit.

Anketas atrodamas arī laikrakstā “Ventas Balss”. Drukātā formātā aizpildītās anketas lūdzam nodot Ventspils pilsētas domes Pilsētas mārketinga nodaļā (Jūras iela 36, 45. kabinets) vai iemest Domes pastkastēs.

Savu viedokli brīvā formā varat izteikt arī internetā - Ventspils pilsētas portālā www.ventspils.lv vai iesūtīt uz e-pasta adresi marketings@ventspils.lv.

Līdz šim saņemtie priekšlikumi par konceptu “Mazulim draudzīga pilsēta – Ventspils” tiks izskatīti piektdien, 10. jūnijā, plkst 10.00 Ventspils pilsētas domes Ekonomikas un budžeta komisijas sēdē, ko varēs vērot tiešraidē portālā www.ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Ventiņheiteris 06.06.2016, 11:37:54

    Cik interesanti, ka lielās rūpes par pilsētas "draudzīgumu" ģimenēm īpaši aktualizējās tieši tad, kad "dažiem tur augšā" nesen pieteicies sīkais. Tad nu kļuvušas aktuālas lietas, ko pirms 5 gadiem nemaz praktiski necilāja. Vot tāda laikam patiesā politika - kas MAN aktuāli, to arī risināsim - ar sauklis "Mēs domājam par JUMS!"

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: