Grupa „bet bet” savus klausītājus iepazīstinās ar savu jauno albumu 1. jūnijā. Jaunajā albumā „Vasara nebeigsies nekad” iekļauta dziesma, kas veltīta vienai no Ventspils ielām. 25. februārī par to pavēstīts grupas oficiālā Twitter kontā. Albumā būs iekļautas 12 pilnīgi jaunas Maestro Raimonda Paula dziesmas ar grupas dalībnieka Guntara Rača vārdiem.

25. februārī grupa savā oficiālajā Twitter kontā izsludināja konkursu: Vai zini, kura dziesma mūsu albumā #vasaranebeigsiesnekad ir veltīta šai ielai? Kur tā atrodas? (attēlā). Grupai pareizā atbilde ilgi nebija jāgaida – jau pēc stundas konkurss bija noslēdzies. Kā raksta paši mūziķi, tad no gaidāmā albuma ''Vasara nebeigsies nekad'' dziesma ''Sieviete no Nabagu ielas'' veltīta Ventspils ielai – Nabagu iela.

Raimonds Pauls: „Ar „bet bet” mums jau ir bijusi veiksmīga sadarbība, bet ar Muktupāvelu jau pēdējā laikā bieži nācies sadarboties, izpildot Mocartu un vēl visādus brīnumus. Gluži loģiski bija tieši viņam uzticēt aranžēt šo materiālu, kas gan sākotnēji tika gatavots šī gada Jāņu sagaidīšanai krastmalā. Tur šīs dziesmas arī izskanēs citu izpildītāju sniegumā un tas būs pavisam atšķirīgi. Man patīk, kā Zigfrīds ar savu komandu strādā. Teiksim atklāti, šīs ir vienkāršas dziesmas, bet viņiem ir izdevies tās pasnieg savā manierē. Biju patīkami pārsteigts noklausoties rezultātu. Man šķiet, ka viņiem ir izdevies ļoti pieklājīgi.”

 

Guntars Račs: „Šis nebūs tikai jauns „bet bet” albums, šis ir Raimonda Paula dziesmu albums, kuru ieraksta „bet bet”. Nav nekāds noslēpums, ka Maestro nākamā gada janvārī svinēs skaistu dzīves jubileju un šis albums ir jubilejas gada priekšvēstnesis. Paulu interesē radīt jaunas lietas, nevis atskatīties uz padarīto un šī ir viena no tām jaunajām lietām.”

Grupa „bet bet” ir dibināta 1991 gadā un nākamgad ar vērienīgu koncertu sēriju atzīmēs savu 25 gadu pastāvēšanu.

micrec.lv

twitter.com/grupabetbet

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: