Laikraksta "Ventas Balss" trešdienas numurā lasiet par Ventspils Siltuma rēķiniem. Saņēmuši Ventspils siltuma janvāra rēķinus, ļoti daudzi klienti bija šokā par norādītajiem patērētajiem karstā ūdens kubikmetriem. Lasiet par iedzīvotāju sapulci Vārves pagasta Ventavā, kur iedzīvotāji pārmeta pašvaldībai augstos ūdens un kanalizācijas tarifus, bet pašvaldības amatpersonas skaidroja, kā un kāpēc šie tarifi veidojas.

Lasiet par to, ka pagājušajās brīvdienās Ventspils slimnīca uzņēmusi ap 90 pacientu, pašlaik prioritāri ārstē neatliekamos pacientus. Lasiet par to, ka Galvenajā bibliotēkā norisinājās tikšanās, kurā Ventspils Augstskolas ārvalstu studenti dalījās savos iespaidos par Latviju, kā arī studijām un dzīvi Ventspilī. Lasiet par sporta aktualitātēm. Par to, ka pirms pēdējās spēļu kārtas Latvijas komandu čempionātā novusā Ventspils reisa novusisti saglabā izredzes uz medaļām. Par to, ka Latvijas čempionātā un kausa izcīņā virves vilkšanā telpās pie viena titula ticis arī Ventspils Velkonis un parLatvijas čempionātu vieglatlētikā telpās U18 un U20 vecuma grupā, kur mūspuses vieglatlēti tika pie dažāda kaluma godalgām.

 

Lasiet interviju ar veikalu Medniekiem un makšķerniekiem īpašnieci Lūciju Sadovsku.

 

Lūcija Sadovska: ''Raugos reizēm uz savu veikalu un saprotu, ka dzīve ir pagājusi kā viens mirklis, taču vecumu es nejūtu. Man patīk darbs, ko es darbu, nevaru neatnākt uz darbu, pat atvaļinājumā neeju, ja nu vienīgi kaut kur aizbraucu.''

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: