Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas vadība saņēmusi pateicības vēstuli no Kurpicu ģimenes Rīgā, kuriem 29. oktobrī Ventspilī pasaulē nācis pirmais bērniņš.

   

„Lai arī mans satraukums, operāciju gaidot, bija milzīgs, ārstu un medicīnas personāla profesionāli veiktais darbs deva brīnišķīgu rezultātu,” pateicības vēstulē raksta jaunā māmiņa.

 
Ģimene īpaši augstu vērtē anesteziologa Olafa Ķeņģa darbu. Viņa apbrīnojamais iekšējais miers, iejūtība un attieksme gan pirms, gan operācijas laikā māmiņai ļoti palīdzējis.
 
Tāpat jaunā ģimene lielu pateicību izsaka Dr. Mārim Dzelmem, kura rūpes, atsaucība, ieinteresētība un individuālā attieksme ļoti palīdzēja bērniņu gaidot. Pateicības vārdi veltīti arī vecmātēm un pārējam medicīniskajam personālam par cilvēcisko attieksmi un kvalitatīvo darbu.
 

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Siliniece ir ļoti gandarīta par šīs pateicības saņemšanu, uzsverot, ka mediķiem ir ļoti svarīga šī pozitīvā atgriezeniskā saite, kas dod papildu motivāciju turpmākajam darbam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: