Latvijas futbola izlase aizvadījusi pēdējo maču šajā gadā, draudzības spēles pēdējās sekundēs ielaižot vārtus un ar 0:1 (0:0) izbraukumā piekāpjoties Ķīnas valstsvienībai.

Izlases sākumsastāvā laukumā devās arī divi mūsu FK Ventspils spēlētāji – Ritus Krjauklis, kam šis bija 8. mačs izlasē, un Jurijs Žigajevs (21. spēle izlasē). Tāpat debiju izlasē piedzīvoja vēl divi Ventspils futbolisti – Ritvars Rugins un Vladimirs Bespalovs –, kas iesaistījās spēlē pēdējās minūtēs. Jāpiebilst, ka vēl debiju izlasē piedzīvoja pieci futbolisti: Kaspars Dubra, Vitālijs Smirnovs, Andrejs Kovaļovs, Daniels Turkovs un Vladislavs Kozlovs.

Vienīgos vārtus Latvijas izlase zaudēja pašās mača beigās, 93. minūtē, kad jau ritēja kompensācijas laika pēdējās sekundes. Divas lieliskas iespējas izcelties ar vārtu guvumiem bija arī mūsu spēlētājiem. Vispirms pēc Žigajeva centrējuma Krjauklis trāpīja pa vārtu pārliktni, bet otrajā puslaikā tas pats Žigajevs nerealizēja 11 metru soda sitienu. Mūsu futbolista spēcīgais sitiens arī trāpīja pa vārtu pārliktni, un bumba atlēca atpakaļ laukumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: