Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) Ventspils pilsētas arodorganizācija un pašvaldības SIA "Ventspils reiss" arodorganizācija saņēmušas Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) apbalvojumus.

Pavisam Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) ikgadējo balvu - LBAS atzinības rakstu, stikla trauku ar LBAS logo un Lielo Latvijas enciklopēdiju - šodien Rīgā saņēma 21 arodorganizācija no visas Latvijas.

LVSADA Ventspils pilsētas arodorganizācijai balva piešķirta par to, ka ar minimāliem zaudējumiem saglabāts arodbiedrības biedru skaits, ņemot vērā, ka veselības un sociālās aprūpes institūciju reorganizācijas, slimnīcu slēgšanas un 70% pensijas ieturēšanas dēļ no strādājošajiem pensionāriem ievērojami samazinājies gan darbinieku, gan biedru skaits. Organizācijā noslēgts darba koplīgums.

Organizācijas darbības pamatā ir veiksmīgs sociālais dialogs ar darba devēju, darbiniekiem un pašvaldību, izskaidrojot, informējot, konsultējot biedrus ar mērķi rast izpratni par situāciju valstī, nozarēs un iestādēs. Sekmīgi strādājusi arī pašvaldības SIA "Ventspils reiss" arodorganizācija.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: