P/i „Komunālā pārvalde” informē, ka pašlaik pilsētā strādā 19 sniega tīrīšanas un izvešanas tehnikas vienības, kas attīra brauktuves, apstrādā tās ar pretslīdes materiālu, kā arī izved sniegu.

A, A1 un B klases ielas pašlaik pilsētā tīra un ar pretslīdes materiālu apstrādā 4 smagās automašīnas ar sniega lāpstām un kaisītājiem. Bet C un D klases ielas, kā arī grantētās ielas tīra 3 riteņtraktori ar sniega lāpstām.

 

Auto stāvlaukumus, auto novietošanas vietas uz ielām jeb t.s. kabatas un atsevišķus iekšpagalmus tīra 7 frontālie iekrāvēji. Bet veloceliņus tīra ar birsti un sniega lāpstu aprīkots riteņtraktors.

 

Tāpat pilsētā tiek nodrošināta sniega izvešana, ko veic 2 pašizgāzēji un 2 frontālie iekrāvēji. Pašlaik minētās tehnikas vienības izved sniegu no Karlīnas, Pils, Jāņa, Ostas, Peldu un Užavas ielām.

 

Tāpat autovadītāji tiek lūgti iespēju robežās neatstāt uz ielām un auto stāvlaukumos savas automašīnas ilgstošai stāvēšanai, jo tas apgrūtina sniega tīrīšanu, veido brauktuves sašaurinājumus, kā rezultātā tiek apgrūtināta transporta līdzekļu kustība un palielinās drošas pārvietošanās riski.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: