Sabiedrības līdzdalība organizē publisko apspriešanu par spēļu zāles atvēršanu ar azartspēļu automātiem un azartspēļu organizēšanu Ventspilī, P.Stradiņa ielā 7 un par totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu Ventspilī, Kuldīgas ielā 17, Saules ielā 79, Lielajā prospektā 56 un Lidotāju iela 26. 

Ventspils pilsētā laika periodā no 2016.gada 4.janvāra līdz 31.janvārim tiek organizēta publiskā apspriešana, lai noskaidrotu, vai azartspēļu organizēšana konkrētajās vietās nerada būtisku valsts un attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju interešu aizskārumu un, lai Ventspils pilsētas iedzīvotāji varētu izteikt savu viedokli par:

  1. 1.    Ventspils pilsētas domes atļaujas izsniegšanu SIA “Furors” spēļu zāles atvēršanai ar azartspēļu automātiem Ventspilī, P.Stradiņa ielā 7;
  2. 2.    Ventspils pilsētas domes atļaujas izsniegšanu SIA “Joker LTD” totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietu atvēršanai Ventspilī, Kuldīgas ielā 17, Saules ielā 79, Lielajā prospektā 56 un Lidotāju ielā 26.

            Ventspils pilsētas dome ir reģistrējusi:

  1. SIA „Furors”, vienotais reģistrācijas Nr. 40003171152, iesniegumu un papildus saņemtos dokumentus ar lūgumu izsniegt atļauju spēļu zāles ar azartspēļu automātiem atvēršanai un azartspēļu organizēšanai P.Stradiņa ielā 7, Ventspilī;
  2. SIA „Joker LTD”, vienotais reģistrācijas Nr. 40003266078, iesniegumu un papildus saņemtos dokumentus ar lūgumu izsniegt atļauju totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Ventspilī, Kuldīgas ielā 15, Saules ielā 79, Lielajā prospektā 56 un Lidotāju iela 26.        

Saskaņā ar likumu „Azartspēļu un izložu likums” un Ventspils pilsētas domes saistošiem noteikumiem Nr.3 “Ventspils pilsētas pašvaldības nolikums” Ekonomikas nodaļa organizē publisko apspriešanu 4 nedēļu laikā no 2016.gada 4.janvāra līdz 31.janvārim par atļauju izsniegšanu spēļu zāles ar azartspēļu automātiem atvēršanai un azartspēļu organizēšanai Ventspilī, P.Stradiņa ielā 7 un totalizatora un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Ventspilī, Kuldīgas ielā 15, Saules ielā 79, Lielajā prospektā 56 un Lidotāju iela 26.

           

Ventspils pilsētas iedzīvotāji laika periodā no 2016.gada 4.janvāra līdz 31.janvārim savu viedokli par atļauju izsniegšanu varēs izteikt Ventspils portālā www.ventspils.lv, vietējā laikrakstā „Ventas Balss”, portālā www.ventasbalss.lv un www.ventasbalss.ru, Tūrisma informācijas centra birojā, 1.stāvā, Dārzu ielā 6, Ventspilī, Ventspils pilsētas domē 23.kabinetā un 64.kabinetā, Jūras ielā 36, Ventspilī un nosūtīt uz e-pasta adresi: ekonomika@ventspils.lv.

Pēc publiskās apspriešanas termiņa beigām Ekonomikas nodaļa apkopos rezultātus un jautājums par atļauju izsniegšanu vai neizsniegšanu tiks izskatīts Ventspils pilsētas domes sēdē.

Detalizētākas informācijas saņemšanai lūdzam vērsties Ventspils pilsētas domes Ekonomikas nodaļā, Jūras ielā 36, Ventspilī 4.stāvā, 64.kabinetā, tālrunis 63601192, e-pasts: ekonomika@ventspils.lv, fakss 63601118.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: