Kurzemē, kur salīdzinājumā ar citiem Latvijas reģioniem sals ir mazāks, skolas strādā ierastajā režīmā, informēja Kurzemes pašvaldībās.

Ventspilī skolas strādā ierastajā režīmā. Ventspils Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis norādīja, ka Ventspilī sals šorīt ir ap mīnus 16 grādiem. Lielāka sala gadījumā paši vecāki izlemj, vai bērns apmeklēs vai neapmeklēs skolu, un daudzi vecāki bērnus uz skolu ved ar automašīnām.

Arī Kuldīgas novadā, kur aizvadītajā diennaktī fiksēts mīnus 23,4 grādu sals, izglītības iestādes strādā ierastajā režīmā.

Lielākais sals aizvadītajā diennaktī bijis Vidzemē. Līdz plkst.8 zemākā gaisa temperatūra ir fiksēta Ainažos, kur gaiss atdzisis līdz mīnus 30,9 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija. Otra zemākā temperatūra reģistrēta Rūjienā - mīnus 30,6 grādi, kas ir arī šīs novērojumu stacijas jaunais 8.janvāra rekords. Kurzemē gaisa temperatūra ir ļoti atšķirīga. Piemēram, Kuldīgā valdījis mīnus 23,4 grādu sals, Pāvilostā, Ventspilī un Liepājā termometra stabiņš noslīdējis līdz mīnus 21 grādam, bet Kolkā vien mīnus 10 grādu sals.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: