Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks ("Valmierai un Vidzemei") atteicies kandidēt uz Ministru prezidenta amatu, informēja Valmieras domes pārstāvji.

"Rūpīgi izvērtējot visus argumentus, es esmu pieņēmis lēmumu un palikšu strādāt Valmieras un valmieriešu labā, lai turpinātu iesākto pilsētas attīstības stratēģijas īstenošanu. Šāds atbalsts no tik daudziem cilvēkiem ir kā papildu motivācija vēl vairāk strādāt Valmieras izaugsmei!" norāda Valmieras mērs.

"Man ir liels pagodinājums, ka es esmu uzrunāts kā viens no iespējamiem Ministru prezidenta amata kandidātiem. Paldies Valsts prezidentam Raimondam Vējonim par izrādīto godu, Saeimas deputātiem par izteikto atbalstu un uzticēšanos, premjerei Laimdotai Straujumai (V) par mana iepriekšējā snieguma novērtējumu un sekmīgo abpusējo sadarbību. Tāpat liels paldies visiem kolēģiem no Latvijas pilsētu un novadu pašvaldībām, kuri mani atbalstīja," uzsver Baiks.

Jau rakstīts, ka vakar Baiks  apstiprināja, ka prezidents viņu uzrunājis premjera amatam.

Baiks 2014.gadā no partijas "Valmierai un Vidzemei" saraksta ievēlēts Valmieras pilsētas domē un kļūst par domes priekšsēdētāju.

Valmieras pašvaldības institūcijās Baiks strādā kopš 2013.gada, jo ir bijis Valmieras pilsētas izpilddirektors, SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" valdes loceklis, kā arī AS "Valmieras Enerģija" valdes loceklis.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: