Ventspils 725.gadu jubilejas svinībās piedalīsies arī biedrības „LAIMES KALVE” komanda un brīvprātīgie palīgi, lai tiktos ar ventspilniekiem un pilsētas viesiem, aicinot piedalīties sociālajā akcijā „Pasaki paldies!”.

Akcija „Pasaki paldies!” tiek īstenota, lai vairotu labestību, savstarpēju cieņu un prieku, veicinātu saskarsmi starp dažādiem cilvēkiem. Laikā, kad cilvēki ieslīguši savās problēmās, domās par nākotni un lielajā steigā neatrod laiku teikt labus vārdus apkārtējiem, biedrības pārstāvji aicina teikt paldies tiem, kuriem aizmirsies pateikties, kuru darbu neesam novērtējuši vai vienkārši pateikt paldies tiem, kas to ir pelnījuši - konkrētam cilvēkam, organizācijai, pilsētai. Šīs akcijas uzdevums ir atgādināt, ka kļūt kaut nedaudz laimīgākiem var pavisam vienkārši – jāatceras pateikt citiem labus vārdus, uzskata tās organizētāji.

Akcijas laikā savu paldies ikviens var izteikt, nofotagrafējoties un šo foto nosūtot tam, kam šī pateicība izteikta.

 

„Pasaki paldies!” stends Ventspilī 1.augustā atradīsies Lielajā laukumā.

Pilsētās, kur iepriekš ir notikusi akcija - Dobelē, Rīgā, Talsos un Kuldīgā, tās ideja patika ļoti daudziem cilvēkiem, un daži desmiti akciju atbalstīja ar ziedojumiem. Biedrība pateicas ziedotājiem un arī tiem cilvēkiem, kuri dāvāja dažādas dāvanas brīvprātīgajiem jauniešiem un biedrības komandai.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: