Jau sesto gadu Ventspilī, 22. augustā norisināsies Latvijas nūjošanas festivāls, kas ik gadu pulcē vairākus simtus dažāda vecuma dalībniekus.

Starts nūjošanai tiks dots Ventspils Piedzīvojumu parkā plkst. 12.00, un nūjotāji pēc izvēles varēs veikt 5,3 km vai 10,6 km distances.

Visi interesenti, kur nolēmuši startēt nūjošanas pasākumā, ir aicināti pieteikt savu dalību festivāla mājas lapā www.nujosanasfestivals.lv sadaļā „Reģistrēšanās” vai arī zvanīt Aigaram Matisonam (tel. 29217674) un aizpildīt klātienes reģistrācijas formu. Nūjot draugu un kolēģu pulkā ir interesantāk, tāpēc nestāvi malā – piesaki festivālam sava kolektīva komandu.  Skaitliski lielākās komandas tiks pie pārsteiguma balvām.

Nūjošana festivālā notiks ar laika mērīšanu, rezultāti tiks fiksēti ar Champion Chip laika kontroles sistēmām. Pirms pasākuma būs iespējams apgūt nūjošanas tehniku, darbosies veselības aleja, kur varēsiet uzzināt daudz interesantu lietu par savu veselību, kā to uzlabot, kā to nostiprināt, bet pēc sacensībām dalībniekus spēcināsim ar zupu.

Nūjošana kā aktīvs brīvā laika pavadīšanas veids īpaši populāra kļuvusi pēdējos gados. Pateicoties tam, ka Ventspilī ir tradīcija ik gadu organizēt nūjošanas festivālu, šī aktīvās atpūtas veida piekritējiem ir iespēja izbaudīt kopības sajūtu sportojot kuplā pulkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: