Sestdien, 1. augustā, plkst. 16.00 Ventspils pilsētas svētku laikā Lielajā laukumā uz skatuves norisināsies „Latvijas karaoke čempionāta 2015” Ventspils konkursa atlase.

Karaoke konkursā „Latvijas karaoke čempionāts 2015” var piedalīties Latvijas pilsoņi un iedzīvotāji, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Latvijā vismaz 3 gadus un kuri līdz dienai, kad piedalās konkursā, ir sasnieguši 18 gadu vecumu. Šis ir konkurss solo dziedātājiem amatieriem. Ir pieļaujama fona dejotāju piedalīšanās priekšnesumā, bet tajā nevar piedalīties papildus vokālisti.

 

Pieteikšanās konkursa atlasēm notiek konkursa mājas lapā www.mrkaraoke.lv, kā arī konkursa atlases norises vietās. Atlases dalībnieku skaits nav ierobežots, taču to var ierobežot konkursa atlasei atvēlētais laiks.

 

Konkursa atlases divi labākie dalībnieki saņems balvas no konkursa draugiem – kompānijas „Vējstikli” un „MrKaraoke”, kā arī iekļūs konkursa finālā, kas notiks šā gada 16. un 17. oktobrī.

 

„Latvijas karaoke čempionāta 2015” konkursa atlases notiek jau no 23. maija un tās tiek organizētas 15 Latvijas pilsētās, bet konkursa fināls norisināsies 16. un 17. oktobrī. Finālā konkursantus vērtēs konkursa žūrija, kuras sastāvā darbosies Guntis Veits, Andris Kivičs, Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Anatolijs Hvojnickis, Tatjana Lukašenkova, Viktors Zemgalis, Sabīne Berezina un Laura Raila.

 

Konkursa gaitu atspoguļos Mūzikas video kanāls, kurā būs raidījums „Latvijas karaoke čempionāta dienasgrāmata”. „Latvijas karaoke čempionāta 2015” uzvarētājs saņems galveno balvu – dziesmas ierakstu un videoklipu no skaņu ierakstu studijas „Antex” un Mūzikas video kanāla. Konkursa otrās un trešās vietas ieguvējiem tiks balvas no karaoke sistēmu ražotājā „Studio Evolution” un „MrKaraoke”. Būs balvas arī no konkursa draugiem kompānijas „Vējstikli” un „MrKaraoke”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: