Ventspils mērs Aivars Lembergs šodien preses konferencē informēja par aktualitātēm pilsētā – par budžeta izpildi, siltuma tarifiem, par tehnikuma attīstības projekta gaitu, kā arī secinājumiem, kas radušies, apkopojot viedokļus par projektu “Sporto visa klase.”

Lai arī šogad budžets pildās saspringtāk salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, kad to administrēja pati pašvaldība, budžeta izpilde pat nedaudz pārsniedz plānoto un arī uzkrājums pašvaldības kasē saglabājas. Tas šobrīd ir aptuveni 12 miljoni eiro.

 

Tāpat Ventspils mērs norādīja uz varbūtību, ka līdz ar Ventspils tehnikuma modernizāciju, daudz vairāk jauniešu pēc 9. klases izvēlēsies turpināt izglītību Ventspils tehnikumā un tas varētu nozīmēt to, ka vairākās skolās netiks atvērtas 10. klases. Ventspils tehnikuma kompleksa būvniecība šobrīd ir noslēgusies un notiek aktīva aprīkojuma iegāde un uzstādīšana.

 

Tāpat Ventspils mērs preses konferencē stāsta par uzlabojumiem pilsētas apgaismojumu sistēmā, ziedu apstādījumiem šovasar un citām aktualitātēm.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: