27. maijā plkst. 16.30 Livonijas ordeņa pilī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs 29 pedagogiem un 41 audzēknim svinīgi pasniegs Pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecības un naudas balvas.

Apbalvoto vidū ir valsts mācību priekšmetu olimpiāžu godalgoto vietu ieguvēji, Latvijas atklāto mācību priekšmetu olimpiāžu un Kurzemes reģiona mācību priekšmetu olimpiāžu godalgoto vietu ieguvēji, zinātniski pētniecisko konferenču laureāti (reģionā un Latvijā), kā arī pedagogi, kas ieguldījuši darbu skolēnu sagatavošanā.


 Ventspils pilsētas Pedagoģiskā darba inovācijas fonds tika izveidots 1995. gadā, lai atbalstītu inovatīvi strādājošos pedagogus un audzēkņus. Pedagoģiskā darba inovācijas fonds atbalsta pedagogus par mācību grāmatu, metodisko materiālu izveidi, skolēnu sagatavošanu un īpaši sekmīgu piedalīšanos valsts un novada mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī skolēnus par sekmīgu piedalīšanos Latvijas Republikas mācību priekšmetu olimpiādēs ,nosaukuma „Gada skolotājs” un „Gada skolēns” ieguvējus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: