SMScredit.lv Virslīgas futbola čempionāta 7. kārtas spēlē "Ventspils" savā laukumā uzņēma "Jelgavas" vienību, un spēle noslēdzās bez vārtu guvumiem - 0:0.

Puslaika ievadā laukumā risinājās līdzīga spēle. 7. minūtē pa vārtiem uzsita Valērijs Redjko pēc Arta Lazdiņa piespēles. Lazdiņš, atgriezies pēc savainojuma, darbojās ļoti aktīvi. Puslaika vidusdaļā jelgavnieki vairākas reizes pārkāpa noteikumus, taču "Ventspils" no standartsituācijām neko nopietnu izspiest nespēja. Puslaika vidusdaļā pēc stūra sitiena pa vārtu pārliktni sita Abdulajs Diallo. Ik pa brīdim iniciatīva piederēja te vienai, te otrai komandai, bet kopumā labāk izskatījās jelgavnieki, kas spēja izsist mājiniekus no komforta zonas.

Otrajā puslaikā laukumā risinājās visai līdzīga cīņa. Ventspilniekiem bija iespējas gan no soda laukuma, gan no standartsituācijām, bet jelgavnieki vairāk atbildēja ar pretuzbrukumiem. Jo tuvāk nāca mača beigas, jo lielāks kļuva kurzemnieku pārsvars. 89. minūtē kārtējā viesu pretuzbrukumā visu savu meistarību vajadzēja demonstrēt Meļņičenko, kurš lēcienā atvairīja spēcīgu sitienu. Jelgavnieki izskaņā tika pie vairākiem stūra sitieniem, taču tie palika neizmantoti, un spēle noslēdzās neizšķirti - 0:0.

Abas komandas duelēsies arī Latvijas kausa izcīņas finālā, kas jau trešdienas, 20. maija, vakarā atkal risināsies Ventspilī.

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: