Visiem, kas ir precēti, vēl tiks precēti vai skaisti un neaizmirstami palīdzēs apprecēties citiem, jānāk sestdien, 30. maijā uz Piejūras brīvdabas muzeju, kur no 12 līdz 16 pirmoreiz Ventspilī notiks Goda štelles.

Kāzu muzejs ar Ventspils pilsētas atbalstu piedāvās plašu un daudzveidīgu programmu, kurā varēs iepazīt daudzveidīgo ražotāju un dažādu pasākumu organizatoru piedāvājumu Goda šteļļu gadatirgū, bet dodoties Piejūras brīvdabas muzejā, ikviens varēs izbaudīt Kāzu ceļa līkločus. No pusvieniem dienā, pie Vējdzirnavām notiks muzikālā programma, kuru vadīs Liepājas teātra aktieri Zanda Štrausa un Marģers Eglinskis, bet sanākušos izklaidēs Gulbenes bērnu un jauniešu tērpu teātris Varavīksne, Ugāles Godu saimnieces, bērnu un jauniešu deju grupas Prieks un Skorpions, un pašas kāzas izdziedās tradīciju kopa Rucavas sievas.

 

No diviem dienā Ugāles drāma izrādīs E.Grāmatnieces lugu Kā Pampāļu Pēteris sievu lūkoja un tie, kas paši vēlēsies noskaidrot veiksmīga kāzu marketinga pamatprincipus, aicināti piedalīties izglītojošā seminārā (no plkst.14:00-16:00, Lielirbes baptistu lūgšanu namā) lektori – vedējmāte Daiga Laterere, godu rīkotāja Vivita Ķepse un svētku organizatore Sigita Kokare-Grunte. Visu pasākuma laiku darbosies arī laukums bērniem, kur jaunākos kāzu viesus izklaidēs Sikspārnis pažobelē – Sēmes Pasaku Raganiņa (Ivita Kalnozola –Kalsnere no Tukuma), meistarklasē Pavāriņš kopā ar Anitu Alksni varēs pagatavot sev cienastu, vērot leļļu teātri kopā ar bērnu centru Karamele un draudzēties ar Usmas Mini Zoo zvēriem.

 

Par līksmu noskaņu gādās kāzu muzikantu blice Māra Lembera vadībā, kas tūlīt pēc Pampāļu Pētera mīlas stāsta līkločiem spēlēs kāzu mūziku un dančus izdancos kopā ar apmeklētājiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: