Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ko dārznieki dara aprīlī

Čaklākie dārzkopji aprīļa vidū jau novākuši pirmo salātu un redīsu ražu, taču tā pa īstam dārza darbi tagad tikai sākas.

Viesu uzņemšanai gatavojas visu gadu

Tuvojas vasara un līdz ar to arī tūrisma sezona. Vietu rezervēšana vasaras mēnešiem norit kopš gada sākuma, bet, kā atzīst vairāku viesu namu īpašnieki – viņu gatavošanās viesu uzņemšanai notiek visa gada garumā.

 

2.lpp. Viedoklis: «Čūska, koks, dēls, māja», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Klāt stādīšanas laiks. Mēdz teikt, ka īstam vīrietim savā dzīvē ir jāuzbūvē māja, jāiestāda koks, jānosit čūska un jāizaudzina dēls.»

 

3.lpp.

Augstskola paraksta sadarbības līgumu

Ventspils Augstskola noslēgusi līgumu ar Latvijas Nacionālo arhīvu, kas paredz abpusēju sadarbību – augstskolas studentiem jau rudenī tiks nodrošinātas prakses vietas.

 

4.lpp.Intervija. Lesiņš: lielākā problēma – par maz kustību

Fizioterapeits JĀNIS LESIŅŠ strādā Ventspils poliklīnikā. Uzaudzis Rojā, bet pēc Rīgas Stradiņa universitātes beigšanas, kopš 2011. gada oktobra, dzīvo un strādā Ventspilī. Viņa pacienti ir vecumā no viena līdz 90 gadiem, un ar katru Jānis cenšas atrast kopīgu valodu. Viņš uzskata, ka darba rezultāts ir atkarīgs arī no patīkamas, draudzīgas atmosfēras vizītes laikā.

 

5.lpp. Ceļasoma. Alternatīvā un reibinošā Kristiānija

 

6.lpp.

Jaunie hokejisti divas reizes ir trešie

Ventas 2002 junioriem aprīlis kļuvis par ražas novākšanas mēnesi – divos turnīros jau izcīnīta bronzas medaļa, bet mēneša beigās kļūs zināms, kādu cēlmetālu viņi kārs kaklā Baltkrievijas čempionātā.

Amatieri jau rūcina

Pirmos mačus jaunajā motosezonā jau aizvadījuši Alternatīvās motosporta asociācijas braucēji, bet nākamās nedēļas nogalē sāksies arī Latvijas čempionāts profesionāļiem.

 

7.lpp. TV Programma.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: