2015. gada 18. aprīlī Bauskā notika Latvijas Skolēnu 68. spartakiādes finālsacensības dambretē, kurās ar spožiem panākumiem piedalījās arī 4. vidusskolas komandas.

Sacensības ik gadu norisinās četrās kārtās – 1. posms – skolās, 2. posms – novadā, 3. posms – reģionā un 4. posms – finālsacensības komandām, tomēr reģionālās – Kurzemes mēroga – sacensības šogad netika rīkotas organizatorisku problēmu dēļ.

Lai kvalificētos spartakiādei, vispirms skolās tika noskaidroti labākie dambretisti, kuri skolas pārstāvēja pilsētas sacensībās, bet pēc tam pilsētā tika noskaidrotas labākās skolu komandas, kuras pārstāvēja Ventspili finālsacensībās Bauskā.

18. aprīlī Bauskā notika Latvijas skolu spartakiādes finālsacensības dambretē, kur Ventspili divās vecuma grupās (U-11 un U-14) pārstāvēja Ventspils 4. vidusskolas komandas. U - 11 vecuma grupā pārliecinoši pirmo vietu izcīnīja un par Latvijas skolu čempioniem kļuva Ventspils komanda ar 20 punktiem, otrajā vietā atstājot Liepupes vidusskolas komandu ar 18.5 punktiem un trešajā - Valmieras Viestura vidusskolas komandu ar 17.5 punktiem. Ventspilnieku komandā spēlēja Daniēls Siders, Māris Smildzējs, Evelīna Otto un Evelīna Štefenberga.

U - 14 vecuma grupā pirmo vietu izcīnīja Dobeles 1. vidusskola ar 23 punktiem, otrajā vietā Engures vidusskola ar 18 punktiem, trešo vietu ar 16 punktiem dalīja Ventspils 4. vidusskolas un Valmieras Viestura vidusskolas komandas. Labāki individuālo sacensību rezultāti bronzas medaļas ļāva saņemt ventspilniekiem. Ventspilnieku U - 14 komandā spēlēja Liene Neimane, Anda Vīnšteina, Evelīna Gailiša un Neta Kaša.

Ar medaļām apbalvoja arī individuālo sacensību uzvarētājus, arī šeit ventspilnieki nepalika bešā. U - 11 grupā sudraba medaļu izcīnīja Daniēls Siders, bronzu - Māris Smildzējs, bet Evelīna Otto starp meitenēm - zeltu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: