22. aprīļa vakars Ventspils Galvenajā bibliotēkā bija īpašs - bibliotēka pateicās saviem čaklākajiem lasītājiem un pasākumu apmeklētājiem par sadarbību un uzticību.

Visas Ventspils bibliotēkas struktūrvienības- Galvenā, Bērnu, Pārventas, Gāliņciema un Augstskolas bibliotēkas bija izvirzījušas savus līderus - lasītājus, kuri 2014. gadā bijuši viscītīgākie grāmatu lasītāji un atsaucīgākie bibliotēku pasākumu apmeklētāji.

Apskati foto!


Galvenā bibliotēka, kā lielākā pilsētas bibliotēka ar visapjomīgāko krājumu, nominēja savu Daiļliteratūras gada lasītāju, Nozaru literatūras gada lasītāju, Periodikas gada lasītāju un Gada pasākuma apmeklētāju.

Apbalvotie saņēma rozi - Starptautiskās grāmatu dienas, ko atzīmē 23. aprīlī, simbolu, apliecinājumu par tiesībām uz godpilno titulu un Ventspils bibliotēkas dāvanu.

Pēc apsveikšanas pasākuma gan balvu saņēmēji, gan citi bibliotēkas apmeklētāji varēja izbaudīt Parīzes gaisotni, klausoties burvīgo franču mūziku, kas skanēja Annijas Putniņas, Vito Berga un Ludmilas Kamiševas sniegumā.

Šāds pasākums Latvijas bibliotēku nedēļas ietvaros Ventspils bibliotēkā norisinās jau trešo gadu pēc kārtas.

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: